SAICO GENERAL CABLES Afisari: 105
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sergiu Celibidache, nr. 8-12, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0755979507; 0740191408; 0264592315
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@saico.ro; office@saico.ro
  site: www.saico.ro

 
Sistem detectie incendii  
Detalii  video  

Focul este o reactie de oxidare rapida. Pentru aparitia focului sunt necesare trei ingrediente: materialul combustibil, caldura si oxigenul. Indepartarea unuia dintre elemente inseamna ca focul nu se poate aprinde.Crearea unei atmosfere cu continut redus de oxigen in spatiile protejate ofera cel mai fiabil sistem de prevenire a incendiilor, deoarece focul nu se poate aprinde. Instalarea unui generator de azot care sa controleze atmosfera din camera protejata este solutia inteligenta si esentiala pentru succesul unei organizatii.

Un foc mic sau chiar si o alarma falsa pot insemna intreruperi si chiar pierderi financiare. Nevoia de productie moderna 24/7 inseamna ca aceste intreruperi sunt inacceptabile. Chiar si o ora de pauza neprogramata poate insemna daune considerabile in profitul companiei. Spatiile importante, cum ar fi camerele de server, centrele de calculatoare si telecomunicatii au nevoie de protectie speciala. Daca o componenta electronica se supraincalzeste, aceasta poate cauza o reactie in lant rapida.

Este esential ca un astfel de fenomen sa fie detectat inainte ca un posibil incendiu sa distruga spatiul respectiv. Chiar si gazele rezultate din ardere pot dauna componentelor electronice sensibile si pot conduce la o oprire a intregului sistem. 

 

 

Centrala de incendiu

Este un echipament specializat in supravegherea semnalelor de stare transmise de detectorii de incendiu (fum, temperatură etc.) si butoanele de avertizare manuală a incendiului, conectati la centrala de incendiu. 

 

Centrala adresabila de incendiu

Are acelaÅŸi rol ca si centrala conventionala, diferenta constand in modalitatea de citire si interpretare a informatiilor furnizate. Avantajele oferite constau în identificarea  detectorilor de incendiu si monitorizarea permanenta prin intermediul lor a incaperilor in care au fost instalati.

 

Butoane de avertizare a incendiului

Pentru declansarea manuala a avertizarii inceputului de incendiu, atentionarea in scopul evacuarii persoanelor si sesizarea echipelor de interventie abilitate pentru stingerea incendiului.

 

Detectori de fum

Detecteaza fumul emis in cadrul arderii diverselor materiale (lemn, hartie, plastic, etc.) si transmit informatiile centralei de avertizare a incendiului.

 

Detectori de temperatura

Sesizeaza cresterea anormala a temperaturii in spatiul supravegheat (depasirea unui anumit prag de temperatura prestabilit sau cresterea cu un anumit prag a temperaturii intr-o perioada scurta de timp). Pot fi de tip individual sau integrat in detectorii de fum.

 

Detectori de gaz

Monitorizeaza permanent spatiul supravegheat detectand scurgerile de gaz. Se pot monta pe tavan sau perete, pot detecta numai un anumit tip de gaz sau pot fi combinatii (gaz metan, etan, butan, propan si monoxid de carbon).

 

Sirene si indicatoare optice

Asigură avertizarea locala sonora si semnalizarea luminoasa a inceputului de incendiu.

 

Electromagneti si elemente de blocare

Actionează blocarea usilor pentru reducerea provocarii curentilor de aer in caz de incendiu. Sunt comandati de centrala de incendiu.

 

Acumulatori

Mentin sistemul in stare de functionare in caz de deconectare a sursei principale de alimentare cu energie electrica.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video