SAICO GENERAL CABLES Afisari: 105
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sergiu Celibidache, nr. 8-12, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0755979507; 0740191408; 0264592315
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@saico.ro; office@saico.ro
  site: www.saico.ro

 
Sistem antifurt magazine  
Detalii  video  

Expertii din domeniul sistemelor de securitate sunt de parere ca cel mai efectiv mod pentru prevenirea furturilor din magazine este dotarea spatiului de vanzari cu un sistem de alarma cu porti antifurt si etichete antifurt.

Portile antifurt sunt folosite pentru detectarea produselor neachitate la casa de marcat, fiind declansat un semnal sonor si luminos la identificarea sustragerii neautorizate a unui produs.

Sistemele de alarma din magazine sunt solutii ideale oriunde sunt probleme cu furturile de produse: magazine de imbracaminte, magazine de incaltaminte, supermarket-uri, librarii, biblioteci, magazine de cadouri, magazine de jucarii etc.

Existenta sistemului de alarma ii ajută pe comercianţi la cresterea vanzarilor, acestia pot expune produsele mai scumpe la locuri vizibile fara a se teme ca acestea vor fi sustrase.

Sistemul antifurt din magazine reduce si costurile de personal, vanzatorii reusind sa comunice mai eficient cu clientii.

 

Porti antifurt

Amplasate la iesirea sau la intrarea din magazine sau imediat după casele de marcat, protejand zona dintre cele doua antene. Cand un produs neachitat trece intre antene, este declansata o alarma cu semnal sonor si luminos.

 

Etichete detasabile 

Fiecare eticheta contine un circuit electronic invizibil, care trecând printre antene antifurt declanseaza alarma dacă nu a fost dezactivata la vanzare. Etichetele autoadezive sunt de unică folosinţă, raman pe produse si dupa vanzare. 

 

Detasator si dezactivator etichete

Dezactivatorul pentru etichete antifurt autoadeziv este amplasat pe casa de marcat. Cand produsul achitat trece peste el, dezactiveaza eticheta, evitând astfel declansarea alarmei in momentul trecerii intre portile antifurt.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video