Clinicco-Brasov Afisari: 124
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Gimnastica recuperare Vizitatori: 46
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Scolii , nr. 8, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0268401200; 0731660099
-------------------------
Web: Internet
  email: office@clinicco.ro
  site: www.clinicco.ro

 
Chirurgie cardiovasculara  
Detalii  video  

Sectia noastra de chirurgie cardiovasculara a constituit o dubla premiera: efectuarea primei operatii pe cord deschis de la Brasov si a primei astfel de interventii din sistem privat din Romania. Echipa noastra medicala detine o experienta bogata in toata paleta de interventii chirurgicale cardiace la adult. In mod particular, sunt de subliniat interventiile de bypass aortocoronarian cu grefoane exclusiv arteriale efectuate la toate categoriile de pacienti, inclusiv diabetici, reconstructiile valvulare, inlocuirile valvulare cu diferite tipuri de proteze, inclusiv biologice de ultima generatie si stentless.

Echipa noastra detine o experienta cu totul speciala in chirurgia aortei toracice si abdominale, realizand toata gama de interventii in acest teritoriu, inclusiv interventii de inlocuire a radacinii aortice cu prezervarea valvei aortice native. Printre operatiile de chirurgie cardiovasculara pe care le efectuam se mai numara si chirurgia complicatiilor mecanice ale infarctului miocardic acut: reconstructia geometrica a ventriculului stang efectuata pentru anevrism ventricular, plastia de valva mitrala in insuficienta mitrala ischemica, cura chirurgicala a defectului de sept ventricular post infarct miocardic, etc.

De asemenea, ne adresam si bolilor cardiace complexe care impun interventii chirurgicale combinate: by-pass aorto-coronarian + protezare/plastie valvulara, by-pass aorto-coronarian + cura complicatiilor mecanice ale infarctului miocardic, by-pass aorto-coronarian + cura stenozelor carotidiene, protezari valvulare multiple. Alte segmente de patologie ce pot fi rezolvate in serviciul nostru sunt reprezentate de malformatiile cardiace congenitale la adult, tumorile cardiace, precum si proceduri de chirurgie vasculara periferica (chirurgia carotidiana, cura chirurgicala a anevrismelor de aorta abdominala, by-pass-uri la nivel suprainghinal, etc.).

In colaborare cu cardiologii interventionali realizam implantarea de endoproteze vasculare pentru cura anevrismelor de aorta abdominala sau toraco-abdominala, complicate sau necomplicate, aceasta fiind cea mai moderna metoda de tratament cu risc minim si confort maxim pentru pacient. Suntem singurul centru de profil unde utilizarea endoprotezelor este disponibila la orice ora.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video