| | | | | | | Afinele uscate se numără printre cei mai puternici antioxidanţi, cu numeroase beneficii... detalii >>> | | | | | | | | Ananasul uscat este bogat în vitamina C, B6, B1 - tiamină - esenţială pentru producerea de energie, pentru funcţionarea... detalii >>> | | | | | | | | Banana uscata contine trei tipuri de zahar natural - zaharoza, fructoza si glucoza -, provitamina A, vitamina C, E, K, vitamine din... detalii >>> | | | | | | | | Biscuiţi cu seminţe îndulciţi cu stafide şi curmale - 500 grame Ingrediente: făină integrală de grâu, ulei floarea... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: făină integrală de grâu, ulei floarea soarelui, fulgi de ovăz, semințe de (susan, in, floarea-soarelui)... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: făină integrală de grâu, ulei floarea soarelui, fulgi de ovăz, semințe de (susan, in, floarea-soarelui... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: făină integrală de grâu, ulei floarea soarelui, oregano, fulgi de ovăz, semințe de (susan, in,... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: făină integrală de grâu, spanac piure 25%, ulei floarea soarelui, ulei palmier nehidrogenat, fulgi de ovăz,... detalii >>> | | | | | | | | Fructele din compoziţia acestui ceai sunt plăcute, că aromă şi gust, dar şi benefice pentru întregul organism, datorită... detalii >>> | | | | | | | | Ceaiul de măceşe bogate în vitamine, ajută la energizarea întregului organism. Ceaiul de măceşe este recomandat... detalii >>> | | | | | | | | În ceaiul de mere există cantităţi importante de evercină, o flavonoidă cu o puternică acţiune antioxidantă care... detalii >>> | | | | | | | | Rodia are proprietăți antioxidante, antivirale și antitumorale, fiind o sursă bogată de vitamine și minerale. detalii >>> | | | | | | | | Fructele de pădure, ce cresc la înălţimi mari, de regulă, au fost parcă anume create atât că hrană pentru locuitorii... detalii >>> | | | | | | | | Cireşele uscate conţin vitaminele C, E, provitamină A, minerale,- fier, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, bor -, conţin mari... detalii >>> | | | | | | | | Curmalele uscate pot fi un înlocuitor ideal pentru dulciuri, sunt bogate în vitaminele C, polivitamină A, vitamina D, K,... detalii >>> | | | | | | | | Conţine multă vitamina C, care întăreşte sistemul imunitar şi menţine pielea tânăra. Cea mai mare cantitate de... detalii >>> | | | | | | | | Fulgii de secară conţin seleniul şi triptofanul (18%), fosforul (17%), magneziul (15%) şi proteinele (13%). Vitamine importante... detalii >>> | | | | | | | | Fulgii de migdale conţin antioxidanţi, multă vitamina E,- trocoferolul -, numită şi vitamina fertilităţii, cu o importantă... detalii >>> | | | | | | | | Orezul basmati are un index glicemic redus şi poate fi consumat de persoanele diabetice, deoarece nu creşte nivelul zahărului din... detalii >>> | | | | | | | | Orezul brun conţine magneziu, fier şi fosfor, vitamina B3, B1, fibre şI vitamina B6. Datorită conţinutului sau mare de fibre... detalii >>> | | | | | | | | Piperul roșu este excelent pentru prevenirea aterosclerozei, deoarece conține compuși care anihilează celulele adipoase... detalii >>> | | | | | | | | 84 de minerale şi oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru şi fier, se regăsesc în sarea de Himalaya. Consumul... detalii >>> | | | | | | | | Sumacul conține vitamine, acizi gași Omega-3, taninuri, potasiu, magneziu, calciu, fosfor, acid malic, acid ascorbic, acid... detalii >>> | | | | | | | | Tărâţele de Psyllium conţin de 14 ori mai multe fibre solubile decât ovăzul, apreciat până nu demult pentru... detalii >>> | | | | | | | | Prin consumarea uzuală de usturoi se ajută la o mai bună digerare a alimentelor şi se fluidizează circulaţia sanguină. Usturoiul... detalii >>> | | | | | | |