CTE SOLUTION UTILAJE SPECIALIZATE Afisari: 149
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 61
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti, nr. 57, Ciorogarla, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0727227393
-------------------------
Web: Internet
  email: web@primenet.ro; office@ctesolution.ro
  site: www.ctesolution.ro

 
Statii de sortare mobile cu ciur orizontal  
Detalii  video  

HORIZON 5163

Statiile mobile de sortare Powerscreen sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere, balastiere, mine si locatii de reciclare , flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa unei surse de alimentare cu energie electrica, dar si posibilitatea de utilizare a energiei electrice acolo unde este posibil prin sistemul brevetat Powerscreen DUAL POWER SYSTEM; lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).

Gama de statii mobile de sortare Powerscreen Horizon este configurata special pentru producerea agregatelor pentru mixturi asfaltice, ciurul orizontal asigurand un grad foarte ridicat de puritate a sorturilor finale. Productivitate gamei Horizon atinge 600 tph. Pentru usurinta in exploatare reglajul sitelor se face cu ajutorul unui sistem hidraulic, iar schimbarea facila a sitelor a constituit un element important in proiectarea statiilor.

Specialistii Powerscreen aleg tipul sitelor in functie de particularitatile de exploatare: metalice, cauciuc, poliuretan; ochiuri rotunde, patrate, hexagonale etc. Trenul de rulare al statiilor este tip senile. Inginerii Powerscreen au dezvoltat si un sistem combinat senile-roti care permite utilizarea rotilor pentru deplasari pe distante lungi si utilizarea senilelor pentru deplasarea in frontul de lucru.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video