COOL PROFESSIONAL ROMANIA Afisari: 158
Categorie: COMERT >> Echipamente pentru hoteluri si restaurante Vizitatori: 61
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.George Cosbuc , nr. 3, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0741121121; 0741121122
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cool-equipment.ro
  site: www.cool-expert.ro

 
AUTOMAT GLAZURARE Pret: 15.394,00 EUR + TVA
Detalii  video  

Automat glazura ciocolata CHOCOKIT

Mașinile de temperat ciocolată Choco Temper 24 kg poate fi livrata cu o masa vibranta cu  viteza reglabila respectiv intr-un kit de glazurare (acoperire cu ciocolata ) , potrivit pentru produse de patiserie  și praline, împărțit în 3 secțiuni. În prima zonă, zona de încărcare, utilizatorul poate introduce produsul cu precizie, deoarece este foarte ușor. În zona centrală, zona de acoperire, produsul este acoperit cu ciocolată și procesul este realizat cu precizie datorită vibrației mesei din plasă de sârmă care asigura o glazura uniformă și suflanta de aer, reglabil în înălțime atât viteza fluxului.  Choco Temper permite reglarea  temperaturii fluxului de aer, în scopul de a dizolva orice ciocolată prezenta pe banda înainte de a începe operațiunile de acoperire . Cea de a treia zonă este zona de ieșire unde produsele sunt asezate cu precizie pe un covor de hartie , totul realizandu-se in mod automat.

Specificatii banda :                                                     

 

  • Voltaj: 220/240 V                               
  • Putere: 0.95 Kw
  • Greutate: 66 Kg
  • Dimensiuni : 179x55xh115 mm

 

Specificatii Choco Tmper 24 :

  • Capacitate bol: 24 Kg
  • Voltaj : 380/400 V
  • Putere : 3,0 Kw
  • Greutate: 185 Kg
  • Dimensiuni: 62x90x154h cm
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video