I. Gustare rece - Salam sibiu
- Pastrama de porc
- Dobos
- Rulou cu sunca si salata de cruditati
- Rosie umpluta cu salata de vinete
- Ardei gras cu pasta de branza
- Cruditati + masline
II. Peste - File de salau cu sos Meuniere
- Cartofi natur
- Lamaie
III. Sarmale - Sarmale (4 buc ), mamalguta, ardei
IV. Preparat principal - File de porc impanat
- Rulou de pui cu sunca si cascaval
- Cartofi taranesti
- Salata de sezon
- Mini baghete
V. Open Bar - Whisky J&B si Balantines
- Sampanie
- Martini Bianco
- Campari orange
- Vin alb + rosu Cramele Recas ( la carafa )
- Cola, Fanta, Sprite
- Apa minerala, plata
- Expresso
- Alune, covrigei, sticksuri, etc.
- Piscoturi
- Fructe
Include aranjament masa ( huse scaun, fata masa, napron ) |