Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed Afisari: 131
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Neurologie Vizitatori: 58
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. 16 Decembrie 1989, nr. 43, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256292637; 0256494403
-------------------------
Web: Internet
  email: office@neuromed.ro
  site: www.neuromed.ro

 
Serviciul de ambulanta NEUROMED  
Detalii  video  

Ai nevoie de ambulanta in Timisoara? La Neuromed, va stau la dispozitie NON STOP 11 ambulante si o echipa de specialisti, 18 medici urgentisti, 3 medici ATI, un medic cardiolog, 19 asistenti, 2 paramedici si 21 ambulantieri.

24 ore -  7 zile/saptamana.

De 11 ani va stam la dispozitie cu:

  • Consultatii medicale de urgenta la domiciliu;
  • Transport medical asistat in tara si strainatate.

Oferim asistenta medicala la:

  • Competitii si manifestari sportive;
  • Concerte si filmari;
  • Hoteluri, targuri si expozitii;
  • Baze sportive si de agrement.

Prezentare

In anul 2003 am infiintat un serviciu privat de ambulanta in Timisoara, fiind acreditati atat de Directia de Sanatate Publica Timis cat si de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pentru ca Neuromed pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite, am reusit sa ne facem o reputatie excelenta in ceea ce priveste profesionalismul, punctualitatea si politetea echipajelor noastre. Suntem in permanenta deschisi la problemele ridicate de partenerii nostri si ne implicam in mod responsabil in rezolvarea lor. In acest sens, in anul 2003 am fost certificati ISO 9001:2000 de catre UKAS - Marea Britanie, prin firma Moody International.

In fiecare an raspundem la peste 20.000 de solicitari de transport medical asistat (ambulanta) al pacientilor internati in spitalele din Timisoara, aflate in relatii de colaborare cu noi, catre alte spitale, clinici private sau domiciliu, atat in judet cat si in tara.

Din 2006 pana in prezent acoperim 7 spitale de urgenta din regiune pentru asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat cu ambulante proprii. De asemenea, am asigurat servicii de urgenta la competitii sportive, raliuri, manifestatii, concerte si alte evenimente.

In perioada 2008-2009 – am contractat cu Build Corp servicii de urgenta 24/7 pentru 300 de cetateni chinezi care au participat la extinderea complexului comercial Iulius Mall Timisoara. Timpul mediu de interventie a fost de 7 minute.

Din 2011 asiguram asistenta medicala de urgenta si serviciu de ambulanta in Timisoara, 24/7 pentru cei 5700 de angajati si 3500 de copii minori ai acestora de la firma Takata-Petri Romania din Arad, atat la fabrica cat si la domiciliul acestora.

Din 2012 asiguram asistenta medicala de urgenta si serviciu de ambulanta in Timisoara, 24/7 pentru toti angajatii firmei Continental din Timisoara, atat la fabrica cat si la domiciliul acestora.

Aria noastra de expertiza include si transporturile medicale in strainatate: Ungaria, Austria, Germania, Franta, Elvetia, Serbia si Turcia fiind tarile in care am facut transport de urgenta asistat.

Servicii oferite

Servicii decontate de Casa de Asigurari:

  • Consultatii medicale de urgenta la domiciliu;
  • Transport sanitar cu ambulanta la externare, pentru pacientii netransportabili.

Servicii decontate de Case Private de Asigurari de Sanatate:

  • Asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca;
  • Transport medical asistat/neasistat in tara sau strainatate.

Asistenta medicala la:

  • Competitii si/sau manifestari sportive;
  • Intruniri diverse;
  • Manifestari politice, artistice, filmari;
  • Hoteluri, targuri si expozitii;
  • Baze sportive si de agrement.

Servicii de ambulanta la solicitarea pacientului:

  • Cu caracter permanent sau la cerere;
  • Transport programat la si de la spital in Timisoara sau in alte localitati din tara;
  • Transport medical la aeroport;
  • Transport medical asistat in tara si in strainatate;
  • Transport de urgenta cu ambulanta la spital, cu asigurarea masurilor de prim-ajutor si sustinerea functiilor vitale, atunci cand este necesar;
  • Supraveghere si asistenta medicala pentru pacientii transportati in strainatate (cu medic insotitor).

Personal si dotari tehnice

La ora actuala avem in dotare 11 ambulante, o ambulanta tip C (pentru urgenta 0 – echipaj format din medic, asistent, paramedic si ambulantier), cinci ambulante tip B (pentru urgenta cu echipaj format din medic si ambulantier sau asistent si ambulantier, o ambulanta tip A (pentru transport) si patru ambulante pentru consultatii la domiciliu. Echipajele de pe ambulante totalizeaza 18 medici urgentisti, 3 medici ATI, un medic cardiolog, 19 asistenti, 2 paramedici si 21 ambulantieri angajati cu carte de munca. Tot personalul nostru este in continua pregatire profesionala.

Dotarea ambulantelor este in conformitate cu legislatia in vigoare, in functie de fiecare tip de ambulanta. Starea tehnica a masinilor este impecabila, iar aparatura folosita este de ultima generatie.

Dispunem de un dispecerat pentru preluarea si inregistrarea rapida a solicitarilor, care functioneaza timp de 24h/zi, 7 zile pe saptamana. Dispecerii care raspund la apeluri sunt medici si pot face un triaj, putand decide asupra prioritatilor medicale.

Ce aducem nou

Serviciul de ambulanta a devenit astazi o parte importanta a activitatii noastre. Prin promptitudinea si amabilitatea personalului, dar si prin serviciile medicale de calitate pe care le oferim mereu, am reusit sa ne facem remarcati. Dispunem de ambulante noi, dotate cu ultima generatie de aparatura, capabile sa intervina in aproape orice situatie. Oferim diverse servicii, atat in cazuri de urgenta - de la reanimare pana la simplu transport - cat si servicii in sistem de abonament.

Va stam la dispozitie 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Ne straduim mereu sa ne imbunatatim activitatea si sa excelam in servicii!

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video