Ruady Service - Mesterul Casei Bucuresti - instalatii sanitare Afisari: 1318
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii sanitare (canalizare, contorizare) Vizitatori: 524
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Resita, Nr.25, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722974760; 0766974760
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mesterulcasei.com.ro
  site: www.mesterulcasei.com.ro

 
Instalator non-stop  
Detalii  video  

Problemele de la instalatiile sanitare, chiar si cele de la miezul noptii, in general nu suporta amanare, ele fiind insotite de scurgeri abundente de apa, scurgeri si inundatii care pun in pericol integritatea structurii cladirii. Pentru aceste cazuri nedorite, care se incadreaza la categoria urgente, exista serviciile oferite de instalatorii non-stop, la care puteti apela fie pentru a realiza reparatia fie doar pentru a face o evaluare a situatiei.

Cum gasim un instalator non-stop?

Prima sursa de informare este, desigur, internetul. Putem apela, insa, si la mica publicitate din ziare, sau chiar la cartea de telefoane. Oricum ar fi, e recomandat sa cautati o firma specializata, eventual una care ofera servicii la orice ora si are si un numar pentru urgente, aceasta putand sa trimita un instalator non-stop. In plus, firmele specializate in reparatii instalatii ofera, pe langa garantia lucrarii, si o garantie asupra componentelor utilizate pentru reparatie.

Deci, daca aveti nevoie de o reparatie in miezul noptii si vreti garantii pentru lucrarea dumneavoastra, cautati o firma specializata in domeniu, singura care poate sa trimita un instalator non-stop de incredere.

Motive in plus pentru a apela la o firma specializata si nu la un privat, daca avem nevoie de un instalator non-stop.

Fata de un privat, firmele specializate in reparatii tehnico sanitare vin cu cateva avantaje de necontestat! Iata cateva dintre acestea:

1 – instalatorul non-stop trimis este unul care are diploma sau certificat de calificare in domeniu! Firmele specializate nu isi vor risca reputatia trimitand la miezul noptii un instalator care nu are studii si experienta in acest gen de reparatii.

2 – instalatorul non-stop trimis este unul care lucreaza dupa anumite standarde menite sa respecte certificarile ISO ale firmei respective. Altfel spus, lucreaza organizat si curat. Certificarile acestea ISO nu se obtin usor si, pentru pastrarea lor, periodic se fac audite. De aceea, firmele certificate ISO, vor face tot posibilul sa pastreze standardele.

3 – instalatorul non-stop care vine din partea unei firme specializate in domeniu, are deja un portofoliu care il recomanda! Unul real, nu inventat, acesta fiind, totodata, cartea de vizita a firmei la care lucreaza.

4 – instalatorul non-stop din cadrul unei firme de reparatii tehnico-sanitare, va poate oferi in scris garantie atat pentru manopera lucrarii executate, cat si pentru materialele folosite!

5 – firmele specializate in reparatii tehnico – sanitare, pentru a preveni situatiile neplacute care se pot ivi in cazul inundatiilor si a stricaciunilor datorate unor greseli de interventie sau a unor situatii neprevazute intalnite pe teren, au, pentru fiecare instalator angajat, cate o asigurare de raspundere civila. Este ca o asigurare RCA, dar nu pentru masina, ci pentru instalatorul non-stop. Astfel, indiferent de situatie, pagubele adiacente vor fi remediate, prin prisma asigurarii, de catre firma de reparatii tehnico-sanitare.

Care sunt situatiile care necesita interventia unui instalator non-stop?

Orice firma de instalatii care se respecta, cu vechime in domeniu, are un numar de urgente la care se poate apela pentru a solicita un instalator non-stop. Cand putem, totusi, suna la acel numar? Iata cateva situatii mai speciale pe care le putem considera urgente:

-Avem nevoie acum sa instalam un anumit obiect sanitar;

-Avem tevi sparte sau fisurate care necesita o interventie de urgenta;

-Avem tevi infundate care pun in pericol scurgerile;

-Avem robineti ruginiti sau defecti si, la utilizarea lor, riscam sa ii rupem si sa provocam o inundatie;

-Chiuveta sau vasul de toaleta s-au spart si necesita inlocuire de urgenta;

-Subsol inundat si scurgeri de apa pe care nu le putem tine sub control;

-Deloc in ultimul rand, sunt caloriferele sparte sau infundate – care pot duce la stricaciuni mari in apartamente sau birouri.

Echipa noastra de instalatori Non-Stop executa toata gama de lucrari de instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii termice si climatizare.

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Daca ai nevoie de repararea instalatilor sanitare, termice, inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru), montare de robineti si apometre ,reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete), inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus) montare masina de splat,inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere), inlocuire robinet trecere,desfundari WC canalizare, reparatii instalatii subsol blocuri sau reabilitari subsoluri esti in locul potrivit.

Orice interventie va fi executata de catre instalatori autorizati in concordanta cu normativele si standardele din in vigoare.

 
Galerie foto (9)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9]
Prezentare video