Ruady Service, Mesterul Casei - Servicii de instalatii electrice Non Stop Bucuresti Afisari: 1984
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 854
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Resita, Nr. 25, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722974760; 0766974760; 0771302745
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ruady-service.ro
  site: www.electrician-autorizat.com.ro

 
Schimbarea instalatiei electrice  
Detalii  video  

Reparatii instalatie electricaReparam tablouri electrice si toate tipurile de instalatii electrice. Inainte sa decizi schimbarea instalatiei electrice se poate realiza o evaluare gratuita a acesteia. Schimbare instalatie electricaEchipa noastra de electricieni autorizati ANRE ofera servicii de schimbare instalatie electrica pentru apartamente, vile, birouri si spatii comerciale. Evaluare gratuita!Instalatia electrica este veche si ineficienta? Iti asiguram o evaluare gratuita a instalatiei electrice apoi te ajutam cu consultanta in alegerea solutiei potrivite (reparatie / inlocuire).Este timpul pentru schimbarea instalatiei electrice!

In vechile blocuri in general instalatia electrica nu a fost conceputa pntru un consum ridicat de energie electrica. La momentul respectiv un televizor, un frigider si cateva becuri constituiau intregul aparataj electric din apartament.

Astazi, mai toata lumea are mai multe televizoare, masina de spalat, aer conditionat, cuptor cu microunde, hota sau chiar plita si cuptor electric. Nu mai vorbim de PC/laptop si de cele cateva incarcatoare de smartphone/tableta ce stau tot timpul in priza. E drept, e posibil ca consumul de curent pentru iluminat sa fie mai scazut in cazul in care becurile vechi cu incandescenta au fost schimbate cu noile si eficientele becuri LED.

Pe langa cresterea consumului, instalatia electrica veche a si imbatranit. Firele de aluminiu sunt vechi, sigurantele sar ca porumbul la microunde iar prizele nu sunt niciodata suficiente.

A venit timpul sa inlocuiesti instalatia electrica cu una nou, eficienta si sigura. Iti punem la dispozitie electricieni autorizati ANRE, electricieni cu experienta in schimbarea instalatiilor electrice, rapid si la preturi accesibile pentru orice buzunar.

Servicii electrician:Reparatii instalatii electrice

Electrician Autorizat ofera servicii reparatii instalatii electrice. Reparam defectiuni ale tabloului de sigurante, lipsa tensiune, defectiuni sistem iluminat, intrerupatoare, prize si orice fel de avarie la instalatia electrica.

Electricienii nostrii sunt autorizati ANRE, oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Electrician Autorizateste certificat ISO 9001:2008.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video