Zugraveli-amenajari.ro / Bucuresti - Amenajari interioar, zugraveli, repararatii instalatii Afisari: 1536
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 627
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Plutonier Petre Ionescu, Nr.4,Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0765451480; 0727522446
-------------------------
Web: Internet
  email: supercamin@yahoo.com; office@renovari-zugraveli.ro
  site: www.renovari-zugraveli.ro

 
Instalatii si panouri electrice  
Detalii  video  

 

Echipa noastra de electricieni, executa lucrari si reparatii electrice pentru locuinte. In urma studiului facut pe baza consumatorilor din locuinta, vom face proiectele electrice adecvate. Astfel incat supraincalzirea instalatiei electrice si arderea sigurantelor vor ramane in grija noastra.

  • Instalatii electrice de interior

    Instalatia electrica este un capitol important din constructia spatiului tau. O instalatie electrica bine pusa la punct te fereste de neplaceri precum incendiul datorat scurt circuitului si supraincalzirii acestuia, prize si sigurante arse, pereti sparti pentru reparatiile instalatiei...

  • Panouri electrice

    Panoul electric este partea de conectare si management al instalatiei electrice. Electricienii nostrii te vor ajuta sa alegi solutia optima in functie de numarul de consumatori si gradul de incarcare.

  • Sisteme de iluminat

    Pentru o viata sanatoasa si confortabila ai nevoie de lumina. Pentru aceasta este necesara o instalatie electrica gandita si personalizata in functie de spatiu. Iti oferim consultanta pentru a alege materialele si sistemele optime potrivite spatiului tau.

  • Instalatii de exterior

    Instalatia electrica pentru exterior este de asemenea foarte importanta. Aceasta este diferita de cea din interior, trebuie sa reziste la umezeala si conditii climatice diferite. Iti montam de la sisteme de iluminat, prize electrice, instalatii pentru gradini, gratar, magazii, etc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video