Zone Inox confectii inox Ilfov Afisari: 900
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Scari, balustrade Vizitatori: 512
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Eroilor, nr. 81, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0752539138
-------------------------
Web: Internet
  email: office@zone-inox.ro
  site: www.zone-inox.ro

 
Balustrade inox clasic cu mana curenta lemn  
Detalii  video  

Balustradele de inox cu 3/4 intermediare sunt foarte practice si foarte des intalnite. Distanta modelului la balustrada inox intre intermediare variaza intre 15-25cm astfel incat daca beneficiarii au copii acestia vor fi in deplina siguranta.

Materiale folosite la confectionarea balustradelor de inox cu 3 intermediare si a balustradelor de inox cu 4 intermediare:

  • Bara de inox pe care punem mana se numeste mana curenta si este din teava de inox de diferite dimensiuni variind intre 40-60 cu o grosime intre 1mm si 1,5mm. Mana curenta de inox poate fi si din teava rectangulara (patrata).
  • Stalpul de inox se numeste montant sau picior stabilizator de inox si este de diferite dimensiuni variind intre 30-50 cu o grosime ce variaza intre 1mm si 1,5mm.
  • Barele orizontale sau verticale ale balustrade de inox se numesc intermediare sau transversale si sunt de diferite dimensiune variind intre 12-20 si pot fi din bara plina sau teava inox cu o grosime ce variaza intre 1mm si 1,5mm.

In cazul balustradelor de inox clasice cu 3 intermediare sau a balustradelor cu 4 intermediare materialele folosite sunt:

  • mana curenta din teava de inox de 40
  • stalpul/montatul din teava de inox de 40
  • intermediarele din teava de 16
  • peste actuala mana curenta din inox a balustradei de inox se adauga cu ajutorul unui silicon special mana curenta din lemn (stejar) –care se coloreaza la nuanta dorita de beneficiar
 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video