AS Club Politehnica - Tenis Bucuresti Afisari: 64
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Tenis de camp - cursuri de initiere Vizitatori: 761
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Alexandru Ivasiuc, Nr. 7, sector 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213129834; 0743128251; 0751260507
-------------------------
Web: Internet
  email: as_club1991@yahoo.com; tiroiuvasile@yahoo.com
  site: www.asclubpolitehnica.ro
www.facebook.com/As-Club-Politehnica-280100032168166

 
Detalii activitate

Tenis de camp, initiere si performanta, copii si adulti.

Clubul nostru pune la dispozitia pasionatilor de tenis 10 terenuri de zgura, dotate cu instalatie de iluminat, vestiare moderne cu dusuri, spatiu de relaxare, mini bar cu terase si loc de joaca pentru copii. 

Acumuland de-a lungul timpului o vasta experienta, As Club Politehnica va propune 5 programe principale de pregatire:

1. Programul Parinti si copii

Programul Parinti si copii se adreseaza copiilor mici si foarte mici (3 – 5 ani) care nu pot sta pe teren decat insotiti de unul dintre parinti.

Este un program interactiv intre antrenor, parinte si copil, avand ca scop familiarizarea cu racheta si mingea.

2. Programul Micul As

Programul Micul As se adreseaza copiilor care descopera tenisul cu ajutorul povestilor captivante si a ingeniozitatii materialelor folosite, totul pentru a dezvolta capacitatile lor fizice intr-un mediu cat mai atragator.

Este un curs adresat copiilor între 4 si 6 ani, cu o durata de doua ore saptamanal.

 

 3. Programul Junior

Programul Junior este deschis tuturor celor care isi doresc sa faca primul pas catre competitie. Este prgramul care realizeaza legatura dintre perioada de initiere si cea precompetitionala si competitionala, aceasta perioada fiind extrem de importanta in dezvoltarea tenisistica a celor mici.

Programul cuprinde între 5 si 10 ore saptamanal, într-un orar prestabilit între participanti si antrenorii responsabili. Fiecare grupa este formata din cel mult 4 persoane, scopul nostru fiind de a face tot posibilul ca elevii nostri sa vina cu placere, de a învata si de a reusi.

 

 4. Programul Expert

Programul Expert este deschis celor cu vârste între 7 si 18 ani pentru a oferi sansa de a atinge din plin nivelul maxim de exprimare participând la turnee din cadrul circuitului intern si international.

Programul cuprinde între 12 si 30 de ore de antrenament pe saptamâna într-o desfasurare anuala si cuprinde pregatire tehnico- tactica, fizica si mentala.

Grupele sunt formate din maxim 4 jucatori.

Programul se refera la copii initiati în tenis si care trebuie sa participe la minimum 3 competitii din cadrul calendarului intern al FRT pentru a obtine un clasament intern.

Subliniem ca acest program necesita un interes deosebit atât din partea jucatorilor cât si din partea parintilor, în sensul unui program serios si motivant care este acompaniat si de o investitie substantiala din punct de vedere financiar.

Programul saptamanal în timpul scolii este de minim 2 ore de antrenament zilnic, insotit de cel putin doua sedinte de pregatire fizica sub indrumare specializata. În timpul vacantelor scolare programul cuprinde 5 ore de antrenament pe zi si 3 antrenamente fizice.

 

 5. Programul pentru adulti

Programul pentru adulti consta in sedinte de invatare a tenisului, fiind structurat in functie de necesitatile participantilor.

Pentru programele adresate copiilor sub 10 ani, clubul nostru va urma recomandarile ITF legate de  redimensionarea mingiilor si rachetelor, recomandari ce au la  baza un cod al culorilor, corespunzator mai multor niveluri de joc : Rosu, Portocaliu si Verde.

In functie de varsta si de abilitatile fiecaruia, pentru fiecare nivel exista mingi mai grele sau mai usoare, rachete mai lungi sau mai scurte si terenuri de joc mai mici sau mai mari.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
 
Bar interactiv  |  Curs interactiv  |  Elevii scolii  |  Iluminat terenuri  |  Mingi tenis  |  Mingi tenis camp  |  Programe antrenament  |  Programul de bar   |  Programul zilnic  |  Rachete tenis  |  Rachete tenis camp  |  Recomandari   |  Tenis de camp cursuri initiere  |  Teren tenis zgura  |  Terenuri de joaca  |  Terenuri tenis  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.