Triton Bucuresti - Service echipamente pentru curatenie Afisari: 145
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 622
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Splaiul Unirii, nr.160, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0763035446; 0213183007
-------------------------
Web: Internet
  email: info@totulpentrucuratenie.ro
  site: www.totulpentrucuratenie.ro

 
Masini de maturat Haaga 477 PROFI  
Detalii  video  

Ideala pentru maturat suprafete  mari curata 2900 mp/ora.

Cu sistem Turbo patentat de Haaga: maturi de doua ori cu o singura miscare!

Spre deosebire de masinile obisnuite de maturat, in cazul masinilor automate de maturat periile circulare culeg mizeria din fata masinii, apoi peria cilindrica culege mizeria fina si o arunca in containerul de deseuri. Nu exista roti in fata masinii, nu exista perdea de cauciuc sau container care sa stanjeneasca colectarea mizeriei. Periile circulare vor patrunde pe sub mizerie, o vor ridica de pe suprafata solului si o vor arunca in containerul aflat in partea posterioara a masinii. Totul, inclusiv dozele de bauturi racoritoare, frunze uscate sau umede, pietre, deseuri de mici sau de mari dimensiuni, toate sunt preluate de aceste perii. Depasind marginile masinii, periile ajung sa curete chiar si mizeria de langa ziduri, borduri sau arbori. Un alt avantaj il constituie posibilitatea de reglare continua a presiunii de maturare atat a celor doua perii rotative cat si a tamburului de maturare folosind doar un singur buton. 

Dubla curatenie datorata sistemului de maturare turbo, ce foloseste doua perii si  o perie cilindrica de maturare a celor mai mici particule de gunoi.

Modelele din seria 400 matura totul, de la cele mai mici particule de nisip, si pana la cutii goale de bere. Se poate utiliza atat in interior cat si in exterior.

* Linia profesionala!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video