Vet Service-cabinet veterinar-Bucuresti Afisari: 697
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Veterinari (cabinete) Vizitatori: 401
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Gloriei, nr. 69, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0727553474
-------------------------
Web: Internet
  email: office@vetservice.ro
  site: www.vetservice.ro

 
Oncologie veterinara  
Detalii  video  

Problemele oncologice pot aparea in orice moment al vietii animalului, uneori chiar fara simptomatologie de avertizare, desi, de obicei apar la animalele in varsta.

Cele mai frecvente semne in cazul animalelor de companie sunt formatiuni cu consistenta crescuta subcutanat, slabirea progresiva si accentuata, apetitul capricios sau chiar absent, uneori voma. Toate aceste semne sunt semne generale, nu specifice unui anumit tip de cancer.

Cabinetul nostru va ofera posibilitatea unui diagnostic cert, prin colaborarea cu laboratorul Histovet. Dr. Soare Teodoru este specialistul cu care puteti stabili o intalnire la clinica noastra, in urma unei consultatii sau pe baza de trimitere de la un alt medic din afara clinicii. Dr. Soare Teodoru poate investiga si examina microscopic probele prelevate pana la stabilirea unui diagnostic de certitudine. Pe baza diagnosticului se pot face  interventii chirurgicale, in scop curativ sau de confort.

Tratamentul chirurgical se completeaza cu chimioterapie sau alt fel de terapie medicamentoasa. Pentru tratamentul pre- si post-operator, precum si pentru cazurile care nu se preteaza la tratament chirurgical, beneficiem de suportul medicului specialist oncolog, Dr. Preda Cristina.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video