Vet Service-cabinet veterinar-Bucuresti Afisari: 697
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Veterinari (cabinete) Vizitatori: 401
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Gloriei, nr. 69, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0727553474
-------------------------
Web: Internet
  email: office@vetservice.ro
  site: www.vetservice.ro

 
Consultatii si tratamente veterinare  
Detalii  video  

Centrul Veterinar Non-stop Vetservice va ofera consultatii generale, de medicina preventiva si consultatii de specialitate.

Consultatii de medicina preventiva

Ingrijirea corecta si prevenirea imbolnavirii animalului de companie trebuie sa cuprinda deparazitarea externa si interna facuta regulat, controale de sanatate periodice, microciparea si vaccinarea. Toate acestea, precum si sfaturi nutritionale si de educare pentru fiecare rasa si grupa de varsta, le puteti gasi la clinica noastra veterinara.

Consultatii de specialitate

Sunati pentru o programare pentru a beneficia de serviciile unui medic specialist in problema pe care o are animalul dumnevoastra.

Tratamente uzuale accesibile si de urgenta

Tratamentle uzuale au preturi accesibile, fiind comparabile cu cele ale unui cabinet veterinar obisnuit, desi pretul cel mai scazut nu este principalul nostru obiectiv, ci asigurarea celei mai buna ingrijiri pentru pacientii nostri, fara a supune pe detinatorii acestuia la costuri inutile.

De cate ori este posibil oferim clientilor nostri mai multe variante de tratament, pentru ca acestia sa poata alege ceea ce i se potriveste mai bine, in functie de personalitatea si problema pacientului, dar si de disponibilitatea clientului.

Tratamentele de urgenta

Tratamentele de urgenta sunt cele care necesita, de cele mai multe ori, o multitudine de medicamente si dispozitive medicale, precum si o mobilizare a personalului pentru a monitoriza permanent pacientul, pentru a schimba tratamentul de cate ori este nevoie, pentru a administra tratamentul cat de frecvent se impune. De aceea acesti pacienti sunt tratati in internat, in zona special pregatita pentru a face fata oricarei urgente, Unitatea de Primiri Urgente – vezi mai multe la UPU.

 

Program – 24/7

09.00 – 21.00 – program clinica

21.00 – 09.00 – program urgente.

Pe durata programului de urgenta costul consultatiei este de 80 lei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video