Vertimex DAL, Campina / Prahova - Pardoseli Industriale, hidroizolatii si impermeabilitati Afisari: 1311
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 624
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bucegi, Nr. 21, Campina, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0724053473; 0244332831; 0244332837
-------------------------
Web: Internet
  email: office@vertimex.ro
  site: www.vertimex.ro

 
Hidroizolatii si impermeabilitati  
Detalii  video  

Hidroizolatii cu membrane PVC si TPE produse de IKO Polymeric din Marea Britanie

 

Iko Romania reprezinta o divizie a SC Vertimex Dal SRL specializata in vanzarea/distributia de produse pentru hidroizolatie dar si in executia de lucrari de hidroizolatie cu membrane PVC si TPE.

SC Vertimex Dal SRL este importator unic in Romania a membranelor poliuretanice PVC si TPE si accesorii produse de IKO Polymeric din Marea Britanie, companie din grupul IKO.

Grupul IKO a fost fondat in 1952 in Calgary (Canada) si ofera clientilor de pe pietele international o gama complete de material pentru acoperisuri si hidroizolatii structural. IKO este lider global in fabricarea si furnizarea de hidroizolatii si izolatii avand client in 70 de tari si 30 de fabrici in toata lumea.

In Europa, IKO are entitati de productie in Chesterfield (Marea Britanie), in Irlanda, Belgia, Slovacia, Ungaria, Romania, Ucraina si Rusia.

IKO Polymeric produce 2 tipuri de sisteme de acoperisuri din membrane si accesorii pentru acestea:

Armourplan este o membrane de PVC armat cu polyester, potrivita pentru utilizare intr-o serie larga de aplicatii de acoperisuri inclusive aplicatii specializate ca de exemplu acoperisurile care simuleaza metalul.

Armourplan ofera o gama larga de beneficii:

  • Performanta – datorita armaturii unice de poliester, membranele PVC au proprietati mecanice si carcateristice de performanta exceptionale.
  • Protectie si incredere – membranele PVC sunt fabricate folosind un process modern de extrudare cu tehnologie avansata de polimer si au fost testate intens pentru a ne asigura ca isi pastreaza aspectul visual excelent. Armatura de poliester este astfel complet protejata de PVC de inalta performanta, oferind o protective consistenta.
  • Finisare neteda, atractiva – membrane PVC formeaza o pelicula neteda pe mai multe tipuri de aplicatii de acoperis, securizate mechanic sau lipite. Aspectul poate fi in plus imbunatatit prin utilizarea ……..metalice, fatuite, in cazul in care se doreste un aspect metallic traditional.
  • Placut din punct de vedere estetic – membranele PVC sunt disponibile intr-o gama larga de culori, inovatoare, atractive si sunt stabile la radiatiile UV.
  • Sudura sigura – membranele PVC sunt proiectate pentru a fi sudate impreuna in vederea obtinerii unor legaturi sigure omogene. In plus, membraba noastra premium Armourplan P este produsa prin utilizarea aceluiasi compus PVC rezistent la UV de inalta calitate pe ambele parti, inferioara si superioara ale membrane pentru a asigura rezistenta si calitatea optima a sudurii.
  • Gama complete de elemente de fixare si accesorii.

Tipuri de membrane PVC:

  • Armourplan SM – membrana PVC pentru aplicare cu fixare mecanica;
  • Armourplan SG – membrana PVC cu o parte inferioara textile, pentru aplicare prin lipire cu adeziv;
  • Armourplan P – membrana PVC premium, incorporand stabilitate UV pe ambele suprafete, superioara si inferioara;
  • Armourplan D – membrana PVC omogena, nearmata pentru executie detalii complexe;
  • Armourplan Walkway – membrana PVC cu suprafata rezistenta la alunecare, pentru utilizarea pe zone circulabile

 

 

Ce oferim  

Instalare profesionala cu echipa instruita de producator In cadrul instalarii hidroizolatiei asiguram consultanta pentru evaluarea situatiei si alegerea solutiei optime; Instalare completa – cu toate accesoriile si detaliile;

Intruire echipa de aplicatori/instalatori Cursuri de instruire si asistenta la primele proiecte de instalare produse IKO;

Scule si echipamente profesionale Asiguram scule si echipamente profesionale pentru sudura membranelor.

Garantie lucrari Oferim garantie minim 10 ani!

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video