CLINICA MEDICALA PROF. DR. IOAN PETRE FLORESCU - VENUS ESTET Afisari: 3364
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Chirurgie plastica Vizitatori: 1401
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str Paleologu, nr. 5B, sector 3,, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213127287; 0744645027; 0744366164
-------------------------
Web: Internet
  email: venusestet@yahoo.com
  site: www.venusestet.ro


 
Abdominoplastia  
Detalii  video  

Interventia chirurgicala consta in incizie transversala la nivelul regiunii suprapubiene dar sub "bikini line". Deasemenea se practica o incizie in jurul ombilicului pentru a-l ascensiona. Pielea si tesutul subcutanat se ridica de pe abdomen pana aproape de rebordul costal. Se sutureaza cei doi muschi abdominali pe linia mediana.

Aceasta realizeaza o intarire a peretelui abdominal. Excesul de piele si tesut subcutanat se elimina. Se repozitioneaza ombilicul care acum va fi situat mai sus. Incizia transversala va lasa o cicatrice mare care in unele situatii va necesita o revizuire. Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sunt scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate.

Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale. Timpul necesar pentru efectuarea abdominoplastiei depinde de mai multi factori incluzand abordul chirurgical, anatomia pacientei, tipul anesteziei, cantitatea excizata. Operatia dureaza 2 - 4 ore . Cele mai multe operatii de abdominoplastie necesita 1 - 2 zile de spitalizare postoperatorie, pentru a ramane dupa operatie sub observarea personalului medico-chirurgical de specialitate

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video