VAPOR CLEAN SERVICES Afisari: 1660
Categorie: COMERT >> Echipamente pentru hoteluri si restaurante Vizitatori: 811
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Mihai Bravu nr. 147-169, bl. D5, ap. 22, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0755742375
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@e-galaxy.ro
  site: www.e-galaxy.ro

 
Aspiratoare cu abur  
Detalii  video  

POLTI Lecoaspira Animal

 

POLTI Lecoaspira Intelligent

 

Display digital LCD retroiluminat. 10 programe automate de curãtare preselectate. Putere de aspirare 22kPa, reglabilã electronic. Sistem de filtrare cu 4 niveluri. Filtru unic de apã „Eco-Active Filter” brevetat Polti. Abur reglabil pe 4 niveluri pânã la 115 g/min. Filtru HEPA lavabil. Recipient pentru colectarea murdãriei, detasabil si usor de curãtat. Capacitate recipient 1,2 + 1,8 l recuperator. Autonomie nelimitatã. Boiler din otel inox 18/10. Presiune abur reglabilã max 5 bar. Comenzi de aspirare si emisie abur actionate de pe mâner. Sistem Parking pentru fixarea tuburilor la aparat. Compartiment depozitare cablu. 4 roti pivotante Putere max.: 2800W . Covoare, mochete Parchet, teracotã Geamuri, oglinzi, faiantã, ceramicã Pete localizate, depuneri de calcar Cãptuseli, canapele, fotolii Paturi, saltele, perne Draperii Plante, frunze, medii umede Fier Perie de aspirare Turbo Mod de utilizare Vaporetto Lecoaspira Intelligent este un produs nou din gama Lecoaspira, aspiratorul puternic care combinã prestatiile exceptionale de aspirare si filtrare cu avantajele si beneficiile curãtãrii cu abur. Inteligena artificialã a sistemului electronic a Vaporetto Lecoaspira Intelligent este în mãsurã sã vã ghideze în timpul procesului de curãtare, setând automat parametrii adecvati pentru a trata fiecare suprafatã si a controla functiile de aspirare si de emisie abur în functie de timpii si de modalitãtile necesare pentru a obtine un rezultat perfect în cel mai scurt timp în orice situatie de utilizare. INTELIGENTÃ DIGITALÃ Un panou de control simplu si intuitiv si un display LCD luminos permit controlul complet al celor trei moduri de functionare al Vaporetto Lecoaspira Intelligent (manual, automat si fier de cãlcat) si ale celor 10 programe preselectate: Pentru fiecare suprafatã, Vaporetto Lecoaspira Intelligent seteazã automat presiunea aburului si puterea de aspirare necesarã pentru a curãta mai bine suprafetele si pentru a le lãsa perfect uscate. Mai mult, prin simpla apãsare a unui buton, puteti controla întreg procesul de curãtare pentru cã Vaporetto Lecoaspira va calcula timpul necesar, în functie de nevoile dumneavoastrã.

 

POLTI Vaporetto Lecoaspira 690

 

Descriere produs Boiler din otel inox 18/10 Capacitate utilã 1,3 l. Presostat. Abur reglabil pe 5 niveluri pânã la 90 g/min. Putere de aspirare 21kPa. Sistem de filtrare cu 4 niveluri. Capac de sigurantã, brevetat exclusiv Polti. Filtru unic de apã „Eco-Active Filter” brevetat Polti. Recipient pentru apã detasabil si care poate fi usor curãtat. Filtru HEPA lavabil. Capacitate recipient pentru apã 1,2 + 1,8 l recuperator. Comandã de distribuire abur actionatã de pe mâner. Sistem parking pentru fixarea periei mari la aparat. Compartiment depozitare cablu 4 roti pentru un transport usor si pentru o mare stabilitate. Putere max.: 2300W . ACCESORII : Două prelungitoare rigide Perie mare cu inserții din cauciuc pentru lichide Stelaj cu perii pentru pardoseală Inserții rigide pentru covoare Perie cu: Abur+aspirație cu: Stelaj pentru spălarea geamurilor Stelaj cu perii Accesoriu 120° cu: 3 periuțe colorate Lavetă pentru peria specială pentru parchet Gură de aspirație mică Lavetă din bumbac Cască din latex Perie curățare rezervor Tub aspirator Bioecologic DVD Pâlnie Fier de călcat profesional opțional Mod de utilizare Vaporetto Lecoaspira este cel mai complex aparat de curatenie care inglobeaza cele mai noi tehnologii cotidiene : aspiratia turbo, filtrul de apa, filtrul HEPA si emisia de abur .Aceste tehnologii pot fi folosite simultan sau separat.Cu Vaporetto Lecoaspira puteti curata, aspira umed sau uscat , igieniza prin presiunea aburului de 5 BAR , distrugand bacteriile si acarienii de pe orice suprafata orizontala sau verticala cum ar fi: pardoseli , gresie, faianta , sofale , geamuri , oglinzi si multe altele .

 

POLTI Vaporetto Lecoaspira 705

 

Boiler din otel inox 18/10 Capacitate utilã 1,3 l. Presostat. Abur reglabil pe 5 niveluri pânã la 100 g/min. Putere de aspirare 21kPa, reglabilã electronic. Sistem de filtrare cu 4 niveluri. Recipient pentru apã detasabil si care poate fi usor curãtat. Capac de sigurantã, brevetat exclusiv Polti. Filtru HEPA lavabil. Filtru unic de apã „Eco-Active Filter” brevetat Polti. Capacitate recipient pentru apã 1,2 + 1,8 l recuperator. Sistem parking pentru fixarea tuburilor la aparat. Comenzi pe mâner pentru pornire, oprire, reglare a puterii de aspirare si control jet de abur pe mâner Compartiment depozitare cablu 4 roti pentru un transport usor si pentru o mare stabilitate. Putere max.: 2300W . Funcție specială pentru pardoseli delicate Perie specialã cu peri pentru curãtarea parchetului Aspiră murdărie uscată, umedă și lichidă Greutate:10.5 Kg ACCESORII : Două prelungitoare rigide Perie mare cu: Stelaj cu apă Stelaj cu perii Stelaj pentru mochete și covoare Perie parchet Perie cu: Dispozitiv de spălare 25 cm Dispozitiv de spălare 15 cm Stelaj cu perii Accesoriu 120° cu: Periuță Tuba 3 periuțe colorate Lavetă pentru peria specială pentru parchet Gura de aspirație mică Gură aspirator pentru lucruri umplute Tub aspirator Perie pentru calorifere Perie aspirator Sticlă antipicurare Lavetă și cască de protecție Perie curățare rezervor Bioecologic DVD Geantă pentru accesorii Fier de călcat Pro opțional Mod de utilizare Poate fi folosit ca aspirator sau ca generator de abur pentru a dizolva murdãria. Este posibilã, de asemenea, utilizarea concomitentã a celor douã functii si aspirarea murdãriei dizolvate de abur, uscând suprafetele.Reprezintã solutia pentru curãtarea si igienizarea întregii case, întrucât curata si igienizeazã: pardoseli, gresie si faiantã, parchet, geamuri, mochete, covoare, perdele, canapele si saltele, aragazul, instalatiile sanitare, calcã cu fierul optional. Poate aspira si lichide sau sticlã, rezolvând micile accidente casnice.

 
Galerie foto (6)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6]
Prezentare video