| | 1. | Aniela - Cofetarie, Bucuresti |
| |
| Firma | | | Bucuresti | Afisari: 159 | |
| |
| Contact: | | Bd. Uverturi, Nr.83, sector 6 | | 0760237463 | |
| Cofetaria Aniela din Bucuresti, este specializata in producerea si vanzarea de produse de patiserie si cofetarie, oferindu-va adevarate creatii delicioase si aromate, pe care le puteti savura in momentele deosebite din viata dumneavoastra. Magia gustului prajiturilor de alta data, gasite doar la Cofeteriile Aniela, a fost si este un ideal pentru noi, si dupa aproape 15 ani de activitate putem s... |
|
| | 2. | Dor de dulce - laborator cu livrare Bucuresti |
| |
| Firma | | | Bucuresti | Afisari: 559 | |
| |
| Contact: | | Bucuresti | | 0720115825 | |
| “Dor de Dulce” s-a nascut din dorinta de a dovedi ca priceperea de a pregati prajituri si torturi delicioase folosind doar ingrediente clasice si urmand retete traditionale inca exista si inca mai sunt cofetari care nu au uitat cum se face. Am ales sa fim laborator cu livrari la domiciliu, intrucat este singura varianta in care retetele de torturi si prajituri pregatite in mod... |
| | 3. | Horeca Culinary School - scoala de educatie culinara profesionala... |
| |
| Firma | | | Bucuresti | Afisari: 888 | |
| |
| Contact: | | Str. Latina, Nr. 6 ,Sector 2,... | | 0730882288 | |
| Horeca School este cea mai cunoascuta scoala de educatie culinara profesionala din Romania. Cu un istoric de peste 10 ani, am dezvoltat un centru de formare profesionala modern, cu laboratoare unde inveti prin lectii practice, utilate cu bancuri de lucru individuale si toate echipamentele si ustensilele necesare pentru a te forma profesional ca bucatar sau cofetar alaturi de Chefi formatori/tra... |
| | 4. | Irina Casa cu Prajituri, Cofetarie - Bucuresti |
| |
| Firma | | | Bucuresti | Afisari: 2248 | |
| |
| Contact: | | Liviu Rebreanu, Nr.12, bl.... | | 0731323192 | |
| Produse savuroase si variate, de la produsele clasice din copilaria noastra pana la tendintele actuale in cofetarie.Oferim produse clasice care sa ne aduca in prezent bucuria trecutului precum amandine si savarine dar si produse moderne, care ne rasfata cu rafinamentul si eleganta lor precum mousse cu ciocolata belgiana, macarons, bezea facuta cu rabdare, reductii de fructe si alte tendinte din... |