6 firme

Piept presat

Numai cu:  foto   video  Bucuresti
Pagina:
<< >>
1. Hanul lui Manuc, Restaurant - Bucuresti
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 344
   
Contact:
Franceza , Nr. 62-64, Sector...
0730188653; 0213122811;...
  Arhitectura originala din anul 1808; bucatarie romaneasca; capacitate 120 locuri; program folcloric; crama cu degustari de vinuri; organizari mese festive; rezervari si prin telefon; plata si prin carti de credit
2. Hanul lui Manuc, Restaurant - Bucuresti
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 529
   
Contact:
Franceza, Nr. 62-64, Sector...
0213131411; 0769075844;...
  Terasa de vara cu 240 locuri; avand un specific romanesc si international, incluzand si un meniu vegetarian; dispune de parcare
3. Hanul lui Manuc, Restaurant - Bucuresti
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 1967
   
Contact:
Franceza, Nr. 62-64, Sector...
0730188653; 0769075844;...
  Gradina de vara cu 150 locuri, restaurant 2 saloane capacitate 120 si 80 locuri, crama 140 locuri, crama - cerdac 60 locuri; specific romanesc si international, vinuri de vinoteca; dispune de parcare
4. Hanul lui Manuc, Restaurant si Cafenea - Bucuresti
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 1730
   
Contact:
Franceza, Nr. 62-64, Sector 3...
0213131411; 0769075844;...
  Bar de zi "Cerdac"; capacitate 30 locuri, arhitectura traditionala autohtona specifica anului 1800; plata si prin carti de credit
5. La Mircea Macelaru, Carmangerie si caterig - Bucuresti
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 625
   
Contact:
Maior Alexandru Cimpeanu, Nr....
0212228229; 0723793726;...
  Daca te-ai nascut in Bucuresti si nu esti vegetarian de mai bine de 20 de ani, La Mircea Macelaru' reprezinta numele de referinta cand vorbim de carmangerie locala, restaurant traditional si catering de inalta calitate.
6. La Mircea Macelaru, Carmangerie si catering - Bucuresti
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 451
   
Contact:
Maior Alexandru Cimpeanu,...
0212228229; 0723793726;...
  Daca te-ai nascut in Bucuresti si nu esti vegetarian de mai bine de 20 de ani, La Mircea Macelaru' reprezinta numele de referinta cand vorbim de carmangerie locala, restaurant traditional si catering de inalta calitate.