5 firme

Cacao import

Numai cu:  foto   video  -- alege judet --
Pagina:
<< >>
1. AsstrA Associated Traffic AG - Transport marfuri, Bucuresti
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 217
   
Contact:
Bd. Basarabia, Nr. 256G,...
0316201808
  Atunci când alegeti compania de logistica noastra, este garantata fiabilitatea si calitatea serviciilor noastre. Noi deservim nevoile unice ale clientilor dintr-o varietate de industrii. Încrederea dvs. este cea mai importanta parte a afacerii noastre si ne propunem sa construim parteneriate în consecinta.
2. Davideo.ro - Distibutie materiale de constructii si finisaje
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 20071
   
Contact:
Str. Porumbacu, nr. 11, Bl...
0721336178; 0212215649;...
  Distibutie de materiale de constructii si finisaje         Societatea Comerciala Ionita Construct  S.R.L infiintata in 2006 are ca obiect de activitate distributia si comercializarea materialelor de constructii si finisaje  in deplina siguranta , precum si a solutiilor  tehnice in domeniul constructiilor si amenajarilor.         Prin produsele comercializate, Ionita Construct...
3. EUROLAUR
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 1060
   
Contact:
Şos. Andronache nr. 49,...
0212411801; 0212411802;...
  Importator naut, cacao import Franta, mac, alune de padure, alune naturale în coaja, susan, fulgi de nuca de cocos
4. MEREDITH
   
 
Firma | Ilfov Afisari: 1795
   
Contact:
Str. Atomistilor, nr. 122A,...
0214575987; 0214574075;...
  Divizia distributie materii prime bakery cu făina panificaţie şi patiserie, drojdie de panificaţie, ingredienţi, amelioratori, margarine industriale pentru cofetării şi patiserii, ulei, arome, stafide, ciocolată menaj, cacao, seminţe, etc. Divizia retail FMCG avand conserve legume şi fructe, roşii la conservă si suc roşii import ...
5. NORDIC IMPORT EXPORT CO
   
 
Firma | Bucuresti Afisari: 96
   
Contact:
Calea Vitan, nr. 240A, sector...
0213464557; 0213464556
  Distribuie produse specifice pentru hoteluri, restaurante, cafenele, cofetarii, patiserii, clienti industriali si consumatori sociali: coji de tarta; premixuri, oua si cacao; arome naturale, esente termostabile si coloranti hidrosolubili; creme, jeleuri, mascarpone si pasta de fructe; fructe confiate, congelate si în sirop; topping si glazura