VAELLA MASCHINEN Afisari: 769
Categorie: COMERT >> Stofe, textile, tesaturi Vizitatori: 467
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Samuil Vulcan , nr. 12 D, sector 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0758689934; 0762205027
-------------------------
Web: Internet
  email: info@vaella.ro
  site: www.vaella.ro

 
Detector de ace Oshima ON-688-GS Pret: 42.218,82 RON
Detalii  video  

Detector de ace ce foloseste metoda inductiei magnetice .

Detecteaza varfurilor de ace rupte , bolduri sau alte bucati de metal ramase in urma procesului de fabricatie  Indispensabil pentru producatorii de haine pentru copiii sau jucarii . Recomandat pentru industria farmaceutica , industria alimentara si industria obiectelor sanitare .

Are o sensibiltate mare si o capacitate stabila de detectare . Detectorul localizeaza cu precizie elementele detectate . Detectorul indica prezenta atat a partilor din metal magnetice , cat si pe cele amestecate cu elemente nemagnetice ca si cupru , aluminiu, zinc , paper , cuaciuc . Detectorul este foarte rezistent la interferenta altor echipamente . Echipat cu numarator – conectat la un computer poate printa rapoarte. Cand este detectata o  bucata de metal , banda transportoare se opreste si produsul refuzat este transportat in sens invers , in acelasi timp se activeaza alarma  sonora si luminoasa .

Nivelul de sensibilitate este usor de controlat , conform diferitelor accesorii ca nasturi, fermoare sau alte accesorii .

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video