URS ROMANIA certificari calitate, cursuri calificare Bucuresti Afisari: 535
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 229
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Patlaginei, Nr. 18, et. 3, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0724363324
-------------------------
Web: Internet
  email: info@urscertificari.ro
  site: www.urscertificari.ro

 
ISO 22000 / HACCP 2005 - siguranta alimentelor  
Detalii  

Standardul ISO 22000:2005 a fost elaborat pentru a asigura securitatea lan?urilor alimentare, la nivel global, prin respectarea cerin?elor sale, permi?ând crearea unui sistem de management al siguran?ei alimentare în cadrul organiza?iilor.

Standardul ISO 22000:2005 se aplică tuturor societatilor din domeniul alimentar (responsabile cu producerea, ambalarea, transportul, depozitarea, servirea ?i comercializarea produselor alimentare), indiferent de mărimea ?i complexitatea lor.

Standardul ISO 22000:2005 cuprinde principiile HACCP ?i cerintele referitoare la siguran?a întregului lan? alimentar: de la nivelul intern al organiza?iei, la rela?ia cu furnizorii ?i clien?ii, condi?ii de depozitare, accesul la informa?iile referitoare la produsele/serviciile alimentare furnizate, dezvoltarea de noi produse/servicii alimentare.

HACCP reprezintă un set de principii ale sistemului de management al calită?ii privind siguranţa alimentului, fiind un acronim din limba engleză, pentru “Hazard Analysis and Critical Control Point”, în traducere: Analiza riscului şi determinarea punctelor critice de control. HACCP are la bază Codul Alimentar, dezvoltat de către Organizaţia ONU pentru Hrană şi Agricultură şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Avantajele certificării ISO 22000/HACCP:

  • Asigurarea calităţii igienice a produselor (siguranţa alimentului);
  • Prelungirea duratei de valabilitate a produselor;
  • Reducerea rebuturilor şi a reclamaţiilor clienţilor;
  • Fidelizarea clienţilor şi a salariaţilor din companie;
  • Îmbunătăţirea imaginii şi a credibilităţii firmei dvs. pe pia?ă;
  • Ob?inerea unui avantaj competitiv;
  • Creşte posibilităţile de intrare pe noi pieţe de desfacere;
  • Respectarea cerin?elor legale în vigoare.

Obţinerea atestatului de certificare ISO 22000/HACCP demonstrează clienţilor faptul că organiza?ia are implementate tehnicile şi cerinţele pentru o siguranţă completă a alimentului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Active financiare  |  Analiza de caz  |  Aparatura performanta  |  Ascensoare electrice  |  Ascensoare electrice materiale  |  Ascensoare hidraulice  |  Ascensoare hidraulice persoane  |  Ascensoare materiale  |  Ascensoare persoane  |  Atestat profesional  |  Audit calitate  |  Audit intern  |  Auditori calitate  |  Auditori mediu  |  Autorizare iscir  |  Calitate certificari  |  Carte iscir  |  Cazane abur  |  Cazane industriale  |  Certificare haccp  |  Certificare iso  |  Certificare iso 22000  |  Certificare mediu  |  Certificare produse  |  Certificarea produselor  |  Certificarea sistemelor calitatii   |  Certificari calitate  |  Certificari mediu  |  Certificat calitate  |  Certificat mediu  |  Cod acces  |  Controlul cazanelor recipientelor presiune instalatiilor ridicat  |  Copie talon  |  Curs elemente tehnice  |  Curs introducere management  |  Curs manager resurse umane  |  Curs planificare organizare  |  Cursuri calificare  |  Cursuri fochist  |  Cursuri macaragiu  |  Cursuri management calitate  |  Cursuri management mediu  |  Cursuri stivuitorist  |  Depozitare in siguranta  |  Diploma absolvire   |  Dispozitive medicale  |  Dispozitive ridicat  |  Echipament sala  |  Echipament transport  |  Echipamente abur  |  Echipamente bar  |  Echipamente electrice  |  Echipamente hidraulice  |  Echipamente industriale  |  Echipamente lucru  |  Echipamente presiune  |  Echipamente prim ajutor  |  Echipamente ridicat  |  Echipamente siguranta  |  Echipamente umplere  |  Elevatoare materiale  |  Eliminarea riscurilor   |  Gaze industriale  |  Gaze tehnice  |  Implementare sisteme management  |  Implementarea sistemului de management al calitatii  |  Implementarea sistemului de management iso  |  Implementarea unui sistem  |  Inspectii tehnice periodice  |  Iso 14001  |  Iso 22000  |  Iso 27001  |  Iso 9001  |  Japonia   |  Luarea deciziilor  |  Macarale  |  Macarale hidraulice  |  Management resurse umane  |  Management al calitatii  |  Management al mediului  |  Management al organizatiei  |  Management calitate  |  Management calitate iso 9001  |  Management documente  |  Management financiar  |  Management mediu iso 14001  |  Management proiect  |  Management siguranta alimentelor  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii (iso)   |  Managementul proiectului  |  Managementul riscului  |  Managementul riscurilor  |  Manager de proiect  |  Manager resurse umane   |  Materiale electrice  |  Mediul de afaceri  |  Monitorizare obiective  |  Ohsas 18001  |  Operator rsvti   |  Platforme autopropulsate  |  Platforme autopropulsate electrice  |  Platforme elevatoare  |  Platforme hidraulice  |  Platforme lucru  |  Platforme ridicat  |  Platforme ridicat reparatii  |  Platforme transport  |  Platforme transport electrice  |  Politici securitate it  |  Prim ajutor  |  Principii in evaluare  |  Produsele alimentare  |  Proiect management  |  Recipiente gpl  |  Resurse umane   |  Revizii tehnice  |  Revizii tehnice vehicule  |  Rezervoare tratarea apei  |  Rezolvarea problemelor   |  Securitatea alimentului  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea informatiei iso 27001  |  Securitatea muncii  |  Servicii de management financiar   |  Servicii de reparatii  |  Servicii depozitare  |  Servicii industriale  |  Servicii iscir  |  Servicii rsvti  |  Servicii traducere  |  Sisteme monitorizare   |  Sisteme acces  |  Sisteme de monitorizare   |  Sisteme management  |  Sisteme monitorizare  |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Standardele de calitate   |  Stivuitoare electrice  |  Studii mediu  |  Supape de siguranta  |  Supape presiune  |  Supape sens  |  Supape siguranta  |  Tehnici audit  |  Tehnici comunicare  |  Tehnici de management   |  Tipuri par  |  Transport echipamente  |  Transport persoane pe platforme  |  Trotuare rulante   |  Utilaje industriale  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.