UNTRR - Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, Bucuresti Afisari: 169
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 652
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ienachita Vacarescu, Nr. 60, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213367788
-------------------------
Web: Internet
  email: office@untrr.ro
  site: www.untrr.ro
  facebook: untrr/

 
UNTRR - detalii  
Detalii  video  

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizatie profesionala si patronala, neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata în 1990 pe principii democratice, care promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, înregistrând de la înfiintare pâna în prezent peste 14.000 membri - operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane.

UNTRR urmareste sa fie liderul în furnizarea de servicii relevante cu valoare adaugata catre comunitatea transportatorilor nationali si internationali din România.

UNTRR îsi asuma misiunea de a fi principalul reprezentant al transportatorilor din România si principalul partener de dialog social la nivel de ramura transporturi rutiere.

MANAGEMENT

I. Consiliul Director UNTRR

1.Isac Constantin - S.C. PRIMA TRANS S.R.L.Presedinte2.Lungu Dorin - S.C. PL NORIS S.R.L.Vicepresedinte3.Medan Romeo - S.C. AUTOSIB S.R.L.Vicepresedinte4.Tudose Marius - S.C. FELBERMAYR ROMANIA S.R.L.Membru5.Sarafidis Liliana - S.C. LILIAN EXPRES EL-RO S.R.L.Membru

 

II. Secretar General UNTRR:    Radu Dinescu

VIZIUNEA U.N.T.R.R.

UNTRR se va dezvolta ca o organizatie moderna si flexibila, cu o noua viziune manageriala orientata spre profesionalism, eficienta si performanta în satisfacerea nevoilor transportatorilor membri, pentru a deveni cea mai apreciata organizatie din sectorul transporturilor rutiere.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video