Uno Traduceri - Birou Traduceri Bucuresti Afisari: 375
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Traducatori, translatori Vizitatori: 231
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Elev Stefan Stefanescu , nr. 36-38 interfon 020, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0724812363
-------------------------
Web: Internet
  email: office@uno-traduceri.ro
  site: www.uno-traduceri.ro

 
Servicii traduceri legalizate  
Detalii  video  

Traducerile legalizate sunt acele traduceri autorizate care, suplimentar, au aplicata incheierea de legalizare notariala a semnaturii traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei din Romania.

 

La traducerea autorizata, pe langa incheierea de legalizare, se ataseaza de asemenea fotocopia documentului original tradus. Notarul public trebuie sa detina specimenul de semnatura al traducatorului autorizat a carui semnatura o legalizeaza, specimen aplicat pe copia Autorizatiei de traducator autorizat.

 

Pentru traducerile care necesita legalizare notariala, dumneavoastra nu trebuie sa mai pierdeti timp cautand birouri notariale pentru a legaliza traducerile autorizate, intrucat noi va putem facilita legalizarea traducerii autorizate. Ulterior, veti putea intra in posesia traducerilor legalizate notarial direct la sediul nostru sau printr-o alta modalitate stabilita de comun acord.

Apelati cu incredere la serviciile Uno Traduceri in situatia in care aveti nevoie de traduceri legalizate ale unor documente juridice, documente tehnice, documente medicale, documente economice si financiare, contracte, acte constitutive, certificate de nastere/casatorie, documente de studii, acte auto etc.

Uno Traduceri - birou de traduceri legalizate in Bucuresti. Profesionalism, acuratete si promptitudine!

Pentru mai multe informatii, luati legatura cu noi utilizand datele puse la dispozitia dumnavoastra la pagina de Contact, iar pentru a primi o oferta personalizata, nu ezitati sa folositi formularul Cereti o Cotatie, sau, pur si simplu, contactati-ne la tel. nr. 0721.775.266 pentru o consiliere rapida.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video