Umaro - Utilaje prelucrare metale prin aschiere, Roman / Neamt Afisari: 4613
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 2127
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mihai Viteazul, Nr. 5, Roman, judetul Neamt
-------------------------
Phone: Telefon
  0740122434; 034535645
-------------------------
Web: Internet
  email: office@umaro.ro; claudiu.tampu.rem@gmail.com
  site: www.umaro.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Compania UMARO, cu fabrica în Roman, a fost fondata în 1916. De atunci, an de an, si-a modernizat atât produsele, cât si experienta tehnica. În prezent, compania noastra executa produse de înalta tehnicitate si complexitate, cu facilitati moderne si productivitate deosebita.

Peste un secol de buna traditie si experienta profesionala în furnizarea de solutii de calitate, înalta tehnicitate si complexitate, cu facilitati moderne de mare productivitate a masinilor-unelte:

  • Strunguri verticale conventionale si controlate CNC (diametrul mesei între 320 – 6.000 mm)
  • Mese rotative mobile
  • Mese rotative
  • Strunguri CNC pentru profilare
  • Masini pentru industria metalurgica
  • Utilaje si echipamente conform documentatiei
  • Service post-vânzare si piese de schimb
  • Reparatii capitale si modernizari masini-unelte

Oferim o gama completa de servicii de inginerie începând cu studii de fezabilitate si proiectare detaliata, trecând prin activitati de fabricare, constructie, montare si instalare si terminând cu punerea în functiune si instruirea.

Echipa noastra de profesionisti de înalta calificare si angajament sunt capabili sa elaboreze proiecte complete de inginerie.

CUNTACTATI-NEValorile noastre principale sunt:„Politica noastra se bazeaza pe principiul de a oferi clientilor nostri solutii, produse si servicii de cea mai buna calitate.“01.Satisfactia deplina a cerintelor clientilor nostri02.Pastrarea naturii si asigurarea conditiilor de munca sigure si sanatoase03.Mentinerea unei cresteri stabile si extinderea operatiunilor noastre prin îmbunatatirea continua a managementului si implementarea de noi tehnologii si expertiza04.Stimularea si motivatia angajatilor nostriPARTE A GRUPULUI REM 

În conditiile impactului rezultatelor muncii continue, REM a reusit sa realizeze performanta în toate domeniile, încercând în mod constant fabricarea si prestarea celor mai bune, mai rapide si mai fiabile servicii.

Astfel, acelasi set de valori, dorinte si obiective înalt stabilite se îndreapta si catre UMARO.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video