Ultra Networks Bucuresti - Service calculatoare Afisari: 478
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 227
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Camil Ressu , nr. 70, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0721417517
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@ultranetworks.ro
  site: www.ultranetworks.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Ultra Networks este o companie infiintata in anul 2005 din dorinta de a acoperi distanta intre "Gigahertzi" sau "Megabiti" pe de o parte si "Documente" sau "Mesaje" pe de alta parte.

Filozofia noastra:

In activitatea noastra ne bazam pe ideea "traducerii" limbajului tehnic si rigid intr-un limbaj cotidian si relaxat, pe care sa-l putem intelege cu totii.

Consideram ca fiecare trebuie sa se poata concentra asupra activitatilor pentru care este pregatit si eventual platit, crescand astfel productivitatea si satisfactia fiecaruia dintre noi.

Serviciile noastre:

Serviciile noastre sunt gratuite si se adreseaza tuturor utilizatorilor de calculatoare urmarind crearea unui mediu informatic stabil si usor de folosit.

In prezent ne concentram pe modalitati gratuite de rezolvare a problemelor utilizatorilor de calculatoare si smartphone-uri astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa beneficieze de experienta noastra.

Pentru a oferi ajutor gratuit unui numar cat mai mare de utilizatori actionam in cateva directii paralele:

  • Cream si publicam tutoriale in care prezentam pas cu pas solutii testate de rezolvare a celor mai uzuale probleme ce pot aparea in utilizarea calculatoarelor si a spartphone-urilor. De asemenea testam si publicam solutii inedite sau prezentam aplicatii interesante si de cele mai multe ori gratuite. Acceseaza sectiunea de tutoriale sau cauta solutia de care ai nevoie in pagina de cautare.Cream si publicam tutoriale inclusiv la cerere - pentru a cere un tutorial incepe prin a pune o intrebare aici;
  • Raspundem la toate intrebarile tehnice puse de vizitatorii site-ului in sectiunea de intrebari si raspunsuri, asistam utilizatorii care ofera raspunsuri si organizam concursuri de intrebari si raspunsuri in care premiem cei mai activi utilizatori si cele mai interesante intrebari si raspunsuri;  
  • Dezvoltam si oferim gratuit aplicatia de optimizare calculatoare UltraTWEAK, aplicatie care cuprinde toate metodele de optimizare pe care le-am testat si care au dat rezultate pe calculatoarele noastre. UltraTWEAK este o colectie de operatiuni care se executa la instalarea aplicatiei pe calculator si care elibereaza resursele calculatorului.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video