Trident - Jaluzele si tamplarie Timisoara Afisari: 2586
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 1096
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mircea Cel Batran , nr. 119, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0372731113; 0372731114
-------------------------
Web: Internet
  email: office@trident.ro
  site: www.trident.ro

 
Rulouri din aluminiu  
Detalii  video  

ulourile din aluminiu produse de firma noastră sunt soluția optimă dacă doriți să beneficiați atât de protecție antiefracție cât și de protecție împotriva intemperiilor și să rezolvați în același timp problemele legate de umbrire. Protecția ridicată împotriva spargerilor este certificată de asociația asiguratorilor germani.

Rulourile noastre sunt foarte stabile în timp și oferă un grad ridicat de protejare la acțiunea factorilor externi și o durată mare de funcționare. Protecția solară se află la cel mai înalt nivel dat fiind faptul că penetrarea luminii poate să fie complet obturată când rulourile sunt închise în întregime.

Izolarea termică este foarte bună datorită spumei poliuretanice injectată în interiorul lamelei. Există mai multe tipuri de lamele în funcție de efectul urmărit și de mărimea suprafeței. Atât protecția solară desăvârșită pe care o oferă, cât și protecția antiefracție, variantele multiple de acționare, gama coloristică largă, toate acestea sunt menite să satisfacă cele mai exigente cerințe.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video