Trident - Jaluzele si tamplarie Timisoara Afisari: 2586
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 1096
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mircea Cel Batran , nr. 119, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0372731113; 0372731114
-------------------------
Web: Internet
  email: office@trident.ro
  site: www.trident.ro

 
Pereti cortina  
Detalii  video  

Componentele pereților cortină pe care firma noastră le utilizează prezintă o stabilitate foarte mare în timp, o bună izolare termică și asigură o rezistență sporită permițând suprafețe vitrate mari.

Profilele te tip SCHUCO pe care le utilizăm sunt de proveniență germană și prezintă calități structurale ridicate. Pereții cortină se pretează fațadelor unor clădiri comerciale dar și locuințelor cu arhitectură modernă.

Suprafețele vitrate mari care astfel se obțin sunt un plus atunci când vine vorba de clădiri de birouri sau diferite construcții din sectorul public. Compania noastră dispune de o vastă experiență în acest domeniu, având în portofoliu o serie de lucrări de succes în care ne-am dovedit profesionalismul și ne-am impus pe piață ca fiind un competitor de top în realizarea lucrarilor care necesită fațade din sticlă.

Atât tehnologia de ultimă ora pe care o folosim și o aplicăm în procesele de producție și montaj dar și profesionalismul angajaților își pun amprenta în mod pozitiv asupra calității lucrărilor noastre.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video