Trident - Jaluzele si tamplarie Timisoara Afisari: 2586
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 1096
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mircea Cel Batran , nr. 119, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0372731113; 0372731114
-------------------------
Web: Internet
  email: office@trident.ro
  site: www.trident.ro

 
Jaluzele verticale  
Detalii  video  

Jaluzelele verticale dau o notă de modernism atât locuinței dumneavoastră cât și biroului, reprezentând un produs polivalent pe care îl puteți adapta în funcție de preferințe datorită gamei sortimentale variate de materiale textile și de culori pe care firma noastră vi le pune la dispoziție. Lamelele sunt confecționate din benzi textile impregnate, dumneavoastră având posibilitatea de a alege materialul preferat din colecțiile pe care vi le punem la dispoziție.

În funcție de material și de culoarea aleasă, puteți să construiți ambientul după propriul gust. Posibilitățile multiple de montaj și de acționare contribuie în mod semnificativ la individualizarea alegerii pe care o faceți. Materialele textile de tip black-out vă permit un control sporit al luminii iar pătrunderea acesteia în încăpere este complet obturată dacă se dorește acest lucru.

Jaluzelele verticale sunt un produs foarte popular pe care compania noastră îl poate oferi într-o paletă bogată de materiale și de culori. Lamelele textile pot avea lățimi de 127 mm sau 89 mm iar manevrarea poate fi realizată atât manual cu ajutorul unui cordon, cât și electric, prin intermediul unei telecomenzi.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video