Trident - Jaluzele si tamplarie Timisoara Afisari: 2586
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 1096
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mircea Cel Batran , nr. 119, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0372731113; 0372731114
-------------------------
Web: Internet
  email: office@trident.ro
  site: www.trident.ro

 
Triple Shade  
Detalii  video  

Jaluzelele Triple Shade reduc distanța dintre jaluzelele orizontale și perdele printr-un design cu adevărat unic care constă în lamele textile suspendate între două fâșii de material pentru un control total al luminii și intimitate. Jaluzelele pot fi deschise pentru un decor plăcut, închise pentru intimitate totală sau rotite pentru un control flexibil al luminii.

Combinând căldura oferită de perdele cu funcționalitatea jaluzelelor și a draperiilor, rezultatul se concretizează sub forma unui design uimitor. Sunt durabile și ușor de curățat datorită utilizării unui material antistatic. Eficiența optică din timpul zilei este maximizată prin difuzia și dipersia luminii solare prin cameră, ceea ce permite posibilitatea stingerii luminii și economisirii de energie.

Conferă funcționalitatea a două jaluzele într-una singură. Intimitatea din timpul zilei este obținută cu ajutorul a două fâșii de material care pot fi deplasate pentru a controla gradul de luminozitate și căldura care pătrund în locuința dumneavoastră și în același timp nu vă blochează vederea. Intimitatea din timpul nopții este asigurată când lamelele sunt complet închise. Lamela specială în forma de S se rotește astfel încât atenuează și răspândește intensitatea luminii din interiorul încăperii protejându-vă mobilierul. Cele două fâșii speciale de material furnizează protecție sporită împotriva razelor UV, cu lamela închisă, în funcție de materialul ales. Nu există fire care să treacă prin material pentu a nu distrage de la eleganța sa simplă.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video