Trident - Jaluzele si tamplarie Timisoara Afisari: 2586
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 1096
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mircea Cel Batran , nr. 119, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0372731113; 0372731114
-------------------------
Web: Internet
  email: office@trident.ro
  site: www.trident.ro

 
Jaluzele exterioare  
Detalii  video  

Deoarece jaluzele exterioare sunt instalate pe fațadele clădirilor, acestea oferă o mai bună protecție solară și un control sporit al luminii fiindcă permit reglajul fin al lamelelor din aluminiu.

Lățimea lamelelor poate fi de 80 mm sau de 60 mm, având scopul de a se adapta ușor din punct de vedere estetic la o gamă largă de aplicații, fiind potrivite atât pentru clădiri de birouri sau hale industriale, precum și pentru locuințe private. Pe lângă avantajele legate de umbrire pe care jaluzelele exterioare le oferă, ele se integrează foarte bine în arhitectura clădirii, conferindu-i un aspect modern și profesional.

Prezintă o stabilitate sporită atât datorită rezistenței lamelelor din aluminiu cât și datorită ghidajelor laterale care susțin jaluzeaua și o protejează împotriva rafalelor de vânt puternic care pot apărea pe neașteptate, astfel încât jaluzeaua să rămână pe poziții. Manevrarea se realizează cu ajutorul unei manivele, dar există de asemenea posibilitatea de motorizare, în acest caz, manevrarea realizându-se electric, utilizând o telecomandă cu unde radio.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video