Pensiunea Trident Touring **** Costinesti Afisari: 320
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Hoteluri din tara Vizitatori: 213
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Pescarusului, Nr.8 , Costinesti, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0241734122 ; 0726 674 487 ; 021 232 01 96
-------------------------
Web: Internet
  email: cristian_banu@yahoo.com
  site: www.trident-touring.ro/ro


 
Dotari camere  
Detalii  video  

- 8 camere duble cu balcoane

din care 3 camere au vedere directa la mare, 2 camere au vedere laterala spre mare, iar 3 cu vedere spre zona verde amenajata in  cadrul pensiunii. Acestea au baie proprie, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, paturi matrimoniale, TV - PLASMA cu diagonala de 1 m si DVD- uri, masa de calcat rufe, uscator de rufe, cablu, minibar, seifuri pentru depozitarea obiectelor de valoare, aer conditionat, telefon, pardoseala mocheta. In aceste camere pot fi cazati maxim 2 adulti insotiti de 2 copii.

 

- 1 apartament Senior

compus din living extins (40 mp) cu canapea extensibila si dormitor (24 mp cu pat matrimonial ), 1 balcon cu vedere spre mare si 1 terasa, baie cu dus dotata cu panel de hidromasaj, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, TV - PLASMA cu diagonala de 1 m si DVD- uri,masa de calcat rufe, uscator de rufe, cablu, telefon, minibar, seif pentru depozitare obiecte de valoare, aer conditionat in ambele incaperi, pardoseala mocheta. In acest apartament pot fi cazate maxim 6 persoane. 

 

- 1 apartament junior DeLuxe

compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial (ambele cu vedere la mare), 1 balc on ce cuprinde ambele incaperi, baie cu dus dotat cu panel de hidromasaj, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, TV - PLASMA cu diagonala de 1 m si DVD- uri,masa de calcat rufe, uscator de rufe, cablu, telefon, minibar, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare, aer conditionat in ambele incaperi, pardoseala mocheta. In acest  apartament pot fi cazate maxim 4 persoane.

- camerele sunt dotate cu electronic safe-uri pentru depozitarea valorilor si sezlonguri si masute pe fiecare balcon sau terasa.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video