Best Tools Company - Inchirieri grupuri electrogene, Bucuresti Afisari: 988
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 442
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Autostrada Bucuresti-Pitesti, Km 11,5, Domnesti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213183687; 0757068068
-------------------------
Web: Internet
  email: office@best-tools.ro; gabriel.dobre@best-tools.ro
  site: www.best-tools.ro

 
Inchirieri grupuri electrogene  
Detalii  video  

Închiriere generatoare electrice

Best Tools Company detine cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate închirierii din Romania si unul dintre cele mai mari în ceea ce priveste numarul de unitati disponibile ce pot fi utilizate într-o gama vasta de aplicatii:

  • concerte si evenimente;
  • orgnizari de santier;
  • efectuarea de teste si probe cu echipamente electrice;
  • furnizare de energie electrica în zone izolate sau în zone cu caderi frecvente de tensiune;
  • aplicatii de stand-by.

Consultanta gratuita

Nu stii de câta putere ai nevoie? Nu îti face griji. Contacteaza-ne, iar expertii Best Tools te vor ajuta sa alegi generatorul sau generatoarele perfecte pentru necesitatile tale. Experienta noastra în domeniu ne recomanda, fiind implicati în ultimii 10 ani în sute de proiecte diverse, de la festivaluri internationale pâna la proiecte multiple în constructii, domeniul industrial si alte aplicatii.

 

Toate cele peste 80 de Generatoare disponibile pentru închiriere sunt Kohler-SDMO.

Rapid si sigur

Best Tools Company ofera spre închiriere generatoare electrice în regim de urgenta. Flota de generatoare Best Tools este mereu pregatita sa intervina în cel mai scurt timp, în toata România. Continuitatea furnizarii energiei electrice este deosebit de importanta în anumite situatii, mai ales atunci când discutam despre functii critice: spitale, fabrici, hale de productie, supermarketuri etc.

Inchiriere generator – disponibilitate 24/7

Flota Best Tools de generatoare de curent oferite spre închiriere cuprinde un numar de peste 80 de generatoare insonorizate si turnuri de lumina cu puteri cuprinse între 12kVA si 1250kVA. De asemenea, putem pune la dispozitie rezervoare externe de combustibil Western Global cu capacitati între 1000 si 3000 litri, cabluri de forta si panouri de distributie, oferind astfel solutia completa pentru orice necesitate a clientului.

Totodata, avem disponibila o unitate Load Bank (banc de testare), cu o putere de 1.200kVA, utilizata în special la operatiuni de punere în functiune si testare a echipamentelor. Toate generatoarele din flota sunt testate si revizuite regulat.

Deschide/Descarca brosura – Best Tools – inchirieri generatoarePe scurt:

  • Cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate închirierii din România
  • Peste 100 de grupuri electrogene disponibile pentru închiriere
  • Gama larga de generatoare – între 10kVA si 1250kVA
  • Calitate, fiabilitate – întreaga flota de grupuri electrogene este Kohler-SDMO
  • Echipamente adiacente: rezervoare de combustibil, cabluri, panouri de distributie, load bank
  • Solutii complete: consultanta, livrare, punere în functiune, suport tehnic 24/7 în toata tara
  • Toate grupurile electrogene din flota Best Tools se aliniaza la cele mai înalte standarde mondiale de însonorizare, consum de combustibil si de emisii CO2.

Aplicatii

Grupurile electrogene KOHLER-SDMO au asigurat furnizarea de energie electrica în cadrul unor festivaluri, evenimente si concerte de avengura precum Neversea, Electric Castle, Afterhills, Blaj Alive, Airfield Sibiu, Bon Jovi, Depeche Mode, Andrea Bocceli, Creative Fest, Forta Zu etc. Pe lânga evenimentele culturale (concerte, festivaluri, târguri, mitinguri), grupurile electrogene oferite spre închiriere de Best Tools sunt ideale si în constructii (alimentare utilaje, iluminare santiere, alimentare echipamente de sudura, furnizare temporara de energie), domeniul militar (alimentare echipamente, iluminare, misiuni, exercitii militare), sectorul industrial (uzine, centrale, fabrici, depozite logistice), aplicatii critice (spitale, data center, situatii de urgenta, lanturi de hipermarketuri).Click – Cere Oferta

Solutii complete pentru santiere

Best Tools Company poate oferi spre închiriere, pe lânga generatoarele electrice, sisteme de spalare a ghetelor sau sisteme de spalare a utilajelor mici si mijlocii din santiere. Astfel, punem la dispozitie sistemele X BOOT si X SPLASH. Acestea folosesc sisteme de reciclare a apei, ajungând sa o refoloseasca cu pâna la 100%, reducând astfel semnificativ costurile aferente acestor procese.

Pentru prezentare video, faceti click pe imaginile de mai jos.

 Standarde înalte de calitate

Generatoarele disponibile pentru închiriere, fabricate în cele 4 fabrici ale KOHLER SDMO din Franta, au fost proiectate pentru a performa chiar si în conditii de mediu solicitante. Datorita tehnologiei avansate si a sistemelor de control si monitorizare a fiecarei componente, generatoarele ofera o foarte înalta calitate a puterii furnizate si cel mai rapid raspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

Aliniere la cele mai stricte norme

Grupurile electrogene Kohler SDMO oferite spre închiriere de Best Tools se aliniaza la cele mai înalte standarde mondiale în ceea ce priveste insonorizarea, consumul de combustibil si emisiile CO2.

Utilizatorii vor regasi reduceri esentiale de costuri în ceea ce priveste eficienta superioara a consumului de combustibil, intervale extinse de service precum si dimensiuni de gabarit extrem de reduse.

Experienta & Mentenanta

Experienta Best Tools Company în închirierea generatoarelor electrice este una bogata. în ultimii ani, grupurile electrogene din flota proprie au fost închiriate în peste 3000 de proiecte de o mare diversitate.

Grupurile electrogene oferite spre închiriere sunt revizuite cu regularitate înainte de fi expediate de la sediul Best Tools catre client. Testarea cu load bank-ul este cea mai eficienta metoda de a se verifica performantele reale pe care un generator de curent le poate atinge sau daca exista o avarie în sistem.

Asistenta 24/7

Punem accent pe serviciul de asistenta pentru întreaga perioada de închiriere. În consecinta, oferim solutii profesionale complete, pe lânga închirierea în sine: consultanta premergatoare pentru proiecte simple si speciale, transport, echipamente adiacente (cabluri, rezervoare de combustibil externe, panouri de distributie, UPS-uri etc.), si suport tehnic permanent la locatia finala, oriunde în tara.

*Best Tools dispune de o flota de 15 auto-laboratoare mobile, gata oricând sa intervina.

*Tehnicienii Best Tools sunt instruiti direct de catre Kohler-SDMO, participând regulat la workshop-uri si traininguri în intreaga Europa.

Daca doriti sa închiriati un generator sau turnuri de lumina, nu ezitati sa ne contactati. Specialistii Best Tools va stau la dispozitie si va pot ajuta în alegerea grupului electrogen perfect pentru activitatile în care planuiti sa îl folositi.

Generator de inchiriat : Cere oferta Brosura

Click – Exploreaza toata gama de generatoare de vânzareClick – Generatoare special create pentru închiriere

 

 

 

Alexandru PREDARental Manageralexandru.preda@best-tools.roMobil: 0770.293.240

 

Cere oferta

Brosura

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video