Torn Hvac Solutions, climatizare Afisari: 27
Categorie: COMERT >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 2
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Maria Rosetti, nr. 6, Maria Rosetti Tower, et. 4 ,bir. 7
-------------------------
Phone: Telefon
  0371097016; 0215554929
-------------------------
Web: Internet
  email: office@torn-climatizare.ro
  site: www.torn-climatizare.ro
  facebook: climatizareprofesionala/

 
Aer conditionat Mitsubishi Electric Multisplit MXZ-2F53VF+MSZ  
Detalii  video  

Aer conditionat Mitsubishi Electric Multisplit MXZ-2F53VF+MSZ-LN25VGV+MSZ-LN25VGV (2×9000 BTU) R32 Alb Perlat

Caracteristici principale ale aerului conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Deluxe MXZ-2F53VF+MSZ-LN25VGV+MSZ-LN25VGV (2×9000 BTU) R32 Alb Perlat :

  • Gama variata de culori: Alb natural, Alb perlat, Rosu rubin si Negru onix
  • Performanta optima de racire / incalzire
  • Echipat cu senzorul 3D I-see: -masoara temperatura de la distanta, analizeaza temperatura din incapere in trei dimensiuni si face posibila stabilirea pozitiei persoanelor din incapere
  • Agent frigorific R32
  • Clasa energetica A+++

Kirigamine Deluxe a fost creat cu scopul de a aduce un suflu modern si elegant orcarei locuinte. Fiind disponibil in patru culori distincte: alb natural, alb perlat, rosu rubin si negru onix, aparatul de aer conditionat se imbina armonios in orice incapere. Kirigamine Deluxe nu impresioneaza doar prin design-ul sau premiat, ci si prin capacitatile de neegalat ale eficientei energetice care aduc un plus de valoare seriei.

Kirigamine Deluxe este gama de lux de la Mitsubishi Electric. O caracteristica o constituie performanta optima de racire / incalzire. Aparatul de aer conditionat multisplit MXZ-2F53VF+MSZ-LN25VGV+MSZ-LN25VGV este echipat cu senzor 3D I-see. Un senzor cu raze infrarosii care masoara temperatura la distanta. In timpul deplasarii spre stanga si spre dreapta, un senzor cu opt elemente pozitionate vertical analizeaza temperatura in incapere in trei dimensiuni. Aceasta analiza detaliata face posibila stabilirea pozitiei persoanelor in incapere.

Astfel, permite aparatului sa functioneze in regim de „flux de aer indirect”, pentru a evita ca persoanele sa fie lovite direct de curentul de aer, sau sa lucreze pe „flux direct de aer”, pentru a furniza aer in zonele unde se gasesc oamenii. Senzorul 3D I-see memoreaza deplasarea persoanelor si pozitia mobilei si distribuie eficient debitul de aer. Aceasta analiza detaliata face posibila stabilirea pozitiei persoanelor in incapere. Cand in camera nu se afla nicio persoana, temperatura variaza si unitatea trece automat la modul de economisire a energiei electrice fiind redus cu aproximativ 10%  dupa 10 minute si 20%  dupa 60 de minute.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video