Titan Machinery, Comercializare utilaje demolari - Dragomiresti Deal / Ilfov Afisari: 272
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Demolari, recuperari de materiale Vizitatori: 154
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Stefania, Nr.2, Dragomiresti Deal, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0374367600; 0213504935; 0213504964
-------------------------
Web: Internet
  email: office@titanmachinery.ro
  site: www.titanmachinery.ro

 
Buldoexcavatoare Case 580ST  
Detalii  video  

Buldoexcavatoarele CASE cu putere maxima si consum redus.

Puteti alege între doua modele de motoare pentru buldoexcavatoarele Case: unul de 97 cp si altul de 110 cp. Ambele respecta normele de emisii Tier 4 I, s-au dovedit foarte fiabile în timp si sunt cu 10% mai puternice decât motoarele utilajelor din aceeasi clasa apartinând concurentei. Aceste motoare, cu un consum redus de carburant, asigura puterea necesara pentru executia lucrarilor atribuite.

ECONOMIE DE CARBURANT

Noua pompa hidraulica cu debit variabil si pistoane axiale a buldoexcavatoarelor noastre reduc consumul de carburant cu 14%, facându-se o economie de aproximativ 1,200 € / an / utilaj.

ECONOMIE DE TIMP

- Punctele de întretinere zilnica si de umplere sunt accesibile de la nivelul solului, reducându-se astfel timpul necesar verificarilor.- Sistemul de frânare utilizeaza principalul rezervor de ulei hidraulic al utilajului, nemaifiind nevoie de un filtru separat.- Instrumentul Electronic de Service Case, asigura diagnosticarea rapida a motorului de tip common-rail, eliminându-se astfel timpii morti ai utilajului.- Rezervorul de carburant de mare capacitate, asigura un program de lucru îndelungat între realimentari.

SIGURANTA SANTIERULUI

- Încuietoarea capotei motorului se afla amplasata în cabina pentru prevenirea vandalizarii utilajului.- Dispozitivele antifurt sunt disponibile pentru toate modelele de buldoexcavatoare.- Rezervorul de ulei hidraulic este prevazut cu un aerisitor în capac pentru prevenirea sifonarii uleiului.- Compartimentul bateriei poate fi încuiat pentru prevenirea furtului.

LUCRATI MAI REPEDE!

Puteti alege între doua modele de motoare pentru buldoexcavatoarele Case: unul de 97 cp si altul de 110 cp. Ambele respecta normele de emisii Tier 4 I, s-au dovedit foarte fiabile în timp si sunt cu 10% mai puternice decât motoarele utilajelor din aceeasi clasa apartinând concurentei. Aceste motoare, cu un consum redus de carburant, asigura puterea necesara pentru executia lucrarilor atribuite.

ADN-UL UNUI REGE

- Clientii din întreaga lume si-au construit succesul pe puterea si performanta buldoexcavatoarelor Case.- Cilindrii hidraulici suprapusi ai bratului de excavare, asigura o înaltime scazuta de transport si o latime mai mica a bratului pentru vizibilitate sporita asupra zonei de lucru.- Bratul principal curbat garanteaza o forta sporita pentru sapare si încarcarea mai usoara a benei unui camion.- Cilindrii cupei bratului de excavare si cei ai bratului oscilant sunt prevazuti cu amortizoare hidraulice standard de cursa pentru îmbunatatirea preciziei utilajelor, prelungirea duratei de viata a componentelor si asigurarea functionarii cursive a buldoexcavatoarelor.- Circuitele hidraulice sunt protejate.

COSTURI MAI SCAZUTE DE EXPLOATARE, MAI MULT CONFORT

- Buldoexcavatoarele Case ofera o pozitie de lucru special adaptata cerintelor operatorului, pentru îmbunatatirea controlului si reducerea oboselii acestuia.- Nivelele de zgomot resimtite în interiorul cabinei abia ating pragul de 77 dB, fiind asigurat un mediu placut de lucru pentru operator.- Suportul manetei de comanda complet reglabil asigura o pozitie confortabila de lucru pentru operator, indiferent de conformatia acestuia.- Butonul de revenire la ralanti este pozitionat pe joystick la îndemâna operatorului.

SIGURANTA REGELUI

- Comenzile pilotului automat se vor dezactiva de la sine în cazul în care nu utilizati buldoexcavatorul în conditii de siguranta sporita. Acestea vor fi imediat reactivate, la atingerea unui simplu comutator.- Cârligul optional de sarcina este acum disponibil ca parte a Kit-ului pentru Manipulare, care mai include si niste supape de siguranta montate pe cilindrii hidraulici ai bratului de excavare si ai cupei si un dispozitiv de avertizare la suprasarcina.- Picioarele de calare sunt prevazute cu supape de siguranta.- Frânele de serviciu care au la baza discuri multiple imersate în ulei si care sunt montate la puntea-spate împreuna cu mecanismul de activare automata a frânei de la puntea-fata, asigura exploatarea în siguranta a buldoexcavatoarelor, indiferent de conditiile în care acestea ruleaza.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video