Tiger Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti Afisari: 760
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Paza si protectie (agentii) Vizitatori: 4652
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sold. Ghita Serban, nr. 47 - 53, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0219875; 0212532701; 0721770000
-------------------------
Web: Internet
  email: office@tiger.ro; tiger@tiger.ro
  site: www.tiger.ro

 
Paza si protectie  
Detalii  video  

  • Paza umană      Serviciile Tiger Security sunt asigurate prin agenţi specializaţi, calificaţi, absolventi ai cursurilor de specialitate. Personalul companiei este permanent selecționat, pregătit şi antrenat (fizic, teoretic şi psihic) de instituţiile abilitate, cât şi de către conducerea firmei, în acest sens garantând astfel beneficiarilor companiei o calitate corespunzătoare serviciilor oferite.
  • Tiger Security se deosebește de restul societatilor concurente prin atentia deosebita pe care o acordă selecției și pregătirii continue a personalului, dar si prin testările periodice (testarea poligraf privind îndeplinirea obligatiilor de serviciu și testarea psihologică).

    O componentă aparte în segmentul de pregătire al Tiger Security o reprezintă Clubul de Arte Marțiale Tiger Budo. În cadrul procesului de instruire, agenții învață tehnici de arte marțiale, autoaparare, imobilizare și retinere a unui potențial agresor, participând la următoarele antrenamente specifice:

                - cursuri pentru autoapărare, imobilizare, luptă corp la corp, luptă fizică contra atacurilor armate;

               - reacția si riposta la agresiuni fizice;

    - modalități de  interventie, imobilizare și transport al persoanelor agresive, curs care implică retinerea acestora;

    - izolarea unor grupuri agresive;

    - gărzile de corp sunt antrenate pentru protecția persoanei vizate;

    - protectia fizica împotriva agresiunilor fizice și atacurilor armate.  

                Tiger Security prin implicarea directă în activitatea clubului Tiger Budo, susține performanța celor ce doresc să practice arte marțiale atât de performanta cât și ca hobby, pentru cei ce doresc doar să își asigure forma fizica necesara activității pe care o desfășoară

  • Dotari armament
  •             Agenții de securitate care își desfășoară activitatea pentru clienții Tiger Security sunt dotati la cele mai înalte standarde și pentru cele mai mari exigențe. Astfel, pentru obiectivele speciale, agenții Tiger Security sunt înarmaţi cu armament de foc letal, neletal (cu bile de cauciuc) și gaze iritant-lacrimogene. Tiger Security deține personal autorizat de către DGPMB[1], pentru folosirea detectoarelor de metale.

    Standardele de calitate ale companiei impun dotarea agenților care își desfășoară activitatea în obiectivele speciale ale Tiger Security cu veste anti-glont și anti-înjunghiere, cască de protecție și mască contra gazelor.

               

  •  Unitatea Canina
  • Pentru creșterea eficienței în activitatea desășurată de Tiger Security câinii utilitari (de paza și protectie) sunt o componentă esențială și adeseori necesară. Pentru îndeplinirea solicitărilor beneficiarilor, Tiger Security a dezvoltat o canisă, ce asigura câini dresați, pentru pază astfel încât unitatea canină, împreună cu agenții de pază să asigure o siguranță sporita obiectivelor securizate.  

    Pentru obiectivele cu necesități și complexitate crescută, sau acolo unde se impune, Tiger Security poate asigura paza cu unul sau mai multi câini special antrenați în canisa proprie din localitatea Turda.

    De-a lungul timpului, unitatea canină Tiger Security și-a dovedit eficiența în 100% din cazuri.

  • Monitorizare şi intervenţie rapidă
  • Monitorizarea este un sistem nou şi modern de protecţie a proprietăţii dumneavoastra. Acest sistem este bazat pe o tehnologie moderna de alarmă, care este conectat printr-o legătură telefonică (line fixa sau GSM/GPRS) cu dispeceratul societăţii noastre

    Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti

    Sistemul dumneavoastra de alarmare va fi supravegheat şi monitorizat permanent, iar în cazul unor tentative de efracţie, atac, incendiu sau urgente medicale, echipajele mobile de interventie rapida vor ajunge la obiectiv într-un interval cât mai scurt

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video