Evolink - Ferestre si usi cu tamplarie PVC, Bucuresti Afisari: 829
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 384
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Plevnei, Nr. 126, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0769933481; 0769933482; 0310051088
-------------------------
Web: Internet
  email: office@constructii-termopane.ro ; contact@magazinul-de-termopane.ro
  site: www.termopane-evolink.ro

 
Evolink - detalii firma  
Detalii  video  

Salut! Noi suntem Evolink  - Ferestre si Usi. Ce a început ca hobby

 Înfiintata în 2012, cu capital 100% românesc, nascuta din dorinta de a schimba perceptia clientilor în privinta firmelor de termopane.

Ne-am axat si o facem în continuare pe transparenta, seriozitate si corectitudine, fata de tine, nu doar clientul ci si partenerul nostru. Suntem o companie tânara, cu un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor tale, cu o experienta de peste 10 ani în comercializarea si montajul Ferestrelor si Usilor cu Tâmplarie PVC si Geamuri Termopane.

Fie ca este vorba de o fereastra termopan, mici reglaje sau ferestre termopan si usi termopan pentru toata locuinta, îti stam cu placere la dispozitie la orice ora cu produsele si serviciile noastre.

A ajuns o misiune

Ne aflam, probabil, în momentul de maxim istoric în ceea ce priveste numarul companiilor de termopane, astfel se îngreuneaza procesul de alegere al ferestrelor si usilor cu tâmplarie pvc si geam termopan. Multitudinea de profile pvc si variante ale sistemelor de ferestre, nu duc decât spre confuzia beneficiarului. Având în spate peste 10 ani de experinta, echipa EVOLINK îti sta la dispozitie asigurându-ti consultanta de specialitate indiferent de ce proiect ai. Dispunem de personal de specialitate, cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video