Vulturul, Restaurant - Bucuresti
Home
Produse / Servicii
Discount
Prezentare video
Contact / Harta
Vulturul, Restaurant - Bucuresti
Afisari:
235
Categorie:
RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI
>>
Terase
Vizitatori:
837
SUMAR
Meniu restaurant (1)
Organizari nunti,botezuri,evenimente (1)
Salonul Ambiance (1)
Salonul Clasic (1)
Salonul Intim (1)
Salonul Maria (1)
Despre Restaurantul Vulturul (1)
Localizare pe harta Romaniei
Adresa
Intrarea Blejoi, Nr. 2, (B-dul Iuliu Maniu 408-410), Sector 6, Bucuresti
Telefon
0722335116; 0213514149
Internet
email:
contact@restaurantvulturul.ro
site:
www.restaurantvulturul.ro
Detalii activitate
Terasa cu o capacitate de 140 locuri; specific romanesc si international, organizari mese festive; rezervari si prin telefon; parcare
Galerie foto
Baza legume mancare
|
Carnaciori oltenesti
|
Carne porc fasole
|
Carne proaspata
|
Carne proaspata porc
|
Carne pui
|
Cartofi prajiti
|
Cina romantica
|
Design elegant
|
Design eveniment
|
Escalop de porc
|
Evenimente familie
|
File de salau
|
File porc
|
File salau
|
Frigarui de pui cu cartofi prajiti
|
Frigarui pui
|
Gustare pui
|
Ingrediente proaspete
|
Legume proaspete
|
Mancare chinezeasca
|
Mancare fasole
|
Meniu pui
|
Mese terasa
|
Muschi de porc impanat
|
Muschi file
|
Muschiulet porc
|
Muschiulet de porc impanat
|
Muschiulet porc
|
Organizari botezuri
|
Preparate carne porc
|
Preparate carne pui
|
Preparate internationale
|
Preparate legume
|
Preparate porc
|
Preparate pui
|
Preparate traditionale
|
Preparate traditionale internationale
|
Pui cartofi
|
Pui legume
|
Salata de cartofi
|
Salata bulgareasca
|
Salata chinezeasca
|
Salata picanta
|
Salata pui
|
Salata pui chinezeasca
|
Salata taraneasca
|
Sarmale
|
Snitel de porc
|
Snitel din pui palermo
|
Snitel pui
|
Spatii de dans
|
Spatii de parcare
|
Terasa interioara
|
Terase restaurante
|
Email:
Parola:
Web analytics
Nume firma
Nume site ~
www.ghidul.ro/
Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma
Persoana de contact
Telefon
Email
* Toate campurile sunt obligatorii.
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.