Tehnotur Construct, Bucuresti - Placari bond, pereti cortina, tamplarie PVC Afisari: 1609
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 842
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Fabrica de Chibrituri, Nr.9-11, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733217777; 0318151376
-------------------------
Web: Internet
  email: office@tehnotur.ro
  site: www.tehnotur.ro

 
Tamplarie PVC VEKA  
Detalii  video  

Placari cu bond, fatade ventilate, pereti cortina, luminatoare, cupole, confectie si montaj tamplarie aluminiu si PVC

Profile PVC Veka-Germania sunt profile cu format multicameral avand rezistenta la impact puternic si armatura de metal speciala cu dimensiuni ample, confera acestui profil o stabilitate deosebita dar si proprietati de izolare fonica si termica deosebite.Sistemul are un triplu avantaj: poate rezista la solicitari mari, are o durata de viata indelungata si are un aspect estetic.

Usile si ferestrele sunt elemente arhitecturale speciale ce trebuie sa fie atat functionale cat si cu un design placut, sortimentul nostru de profile oferind atat o diversitate de modele cat si o variata paleta coloristica, de la alb la culori specifice lemnaului cat si culori din ce in ce mai populare ca rosu de purpura, albastru sau verde smarald.

Avantaje:

– Economie, reducandu-se cheltuielile pentru incalzirea locuintei si pentru vopsirea lor in timp

– Reduc semnificativ poluarea fonica ( pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa)

– Intretinere usoara, fiind tratate antistatic

– Protectie suplimentara antipraf, prin sistemul de garnituri duble, realizate din cauciuc foarte rezistent in timp

– Posibilitatea integrarii gurii de aerisire pentru hota sau centrala

FERONERIE

Feronerie GU –Germania

– Grosimea tijei metalice este de 1.6 mm

– Prinderea balamalelor pe tocul ferestrei se face cu 4 suruburi

– Balamaua inferioara de pe cercevea are prindere in 6 suruburi, pe doua directii

Avantaje:

– este garantata la minim 15000 de cicluri inchis-deschis

– rezistenta sporita, datorita grosimii tijei metalice

– durabilitate

– etansare foarte buna, prin inchiderea pe conturul ferestrei

Feroneria GU poate oferi:

– deschidere simpla

– deschidere dubla (oscilobatanta),

– combinatii pe aceeasi rama intre ferestre fixe si ferestre mobile,

– deschidere interioara

– deschidere exterioara

– prag din aluminiu pentru usi

Armatura

Este din otel zincat de 2 mm

Geam termopan

Configuratie 4-16-4 mm

Geam termopan clar, reflexiv, ornament, duplex, antiefractie, colorat in masa, low-e

Coeficientul de transfer termic este de 2.8 W/mpK

Daca se foloseste geamul termopan low-energy, se obtine un coeficient de transfer temic de 1.4 W/mpK astfel ca la -10°C in exterior si +20°C in interior, pe fata interioara a unui geam termopan float clar vor fi +9°C (aparand condens pe foaia de geam exerioara), pe cand pe geamul termopan low-e vor fi +17°C.

Montajul

Tamplaria se prinde direct in zid prin suruburi autofiletante, iar intre tamplarie si zid se umple cu spuma poliuretanica pentru etansare si izolare perfecte. Calitatea montajului este foarte importanta, contribuind cu 50% la calitatea tamplariei

Garantia

Firma noastra ofera o garantie de 5 ani pentru ansamblurile de tamplarie montate.

Linia SOFTLINE – Clasicul modern

Sistemul VEKA Softline sistem este un sistem de ferestre modern si deosebit de versatil care si-a dovedit utilitatea pe parcursul anilor. Profilele cu format multicameral avand rezistenta la impact puternic si armatura de metal speciala cu dimensiuni ample, confera acestui profil o stabilitate deosebita dar si proprietati de izolare fonica si termica deosebite. Sistemul are un triplu avantaj: poate rezista la solicitari mari, are o durata de viata indelungata si are un aspect estetic.

Versiunea de baza a sistemului de ferestre VEKA AD ofera un grad inalt de securitate care poate fi îmbunatatit pentru exigente deosebite de securitate ridicata folosind o montare speciala, sticla securizata si manere cu incuietori. Avand marimi diferite ale ramelor si o gama completa de culori si texturi, acest sistem de ferestre ofera solutii care sunt adaptate structurii constructiei, stilului arhitectural dar si cerintelor individuale de design.

Linia TOPLINE – Elegant si functional

VEKA TOPLINE marcheaza inceputul unei noi ere in design-ul ferestrelor. Acest design de profile, nou si exclusiv prezinta linii distincte si contururi in linii drepte care formeaza un contrast bine definit cu varianta de profile rotunjite Softline. Topline este o alternativa de lux pentru cei care doresc sa confere individualitate si un aspect special locuintelor.

Aspectul unic al ferestrei este completat de garniturile de etansare de un gri elegant din cadre precum si de culorile si texturile moderne disponibile. Muchiile inclinate si garniturile netede disting sistemul Topline, al carui design si calitate sunt inegalabile.

In afara aspectului sau distinctiv, VEKA Topline prezinta si proprietati intrinseci deosebite: cu o adancime de 70 mm si cu un design multicameral, se asigura proprietati statice optime, iar costurile pentru incalzire si zgomotele provenind din exterior sunt reduse.

Fiind dotat cu suruburi speciale, manere cu incuietori si sticla securizata, sistemul Topline asigura o protectie maxima impotriva intrusilor.

In plus, au fost dezvoltate manere si balamale pentru ferestre complet armonizate cu design-ul sistemului de profile Topline. Impreuna cu cadrul, acestea formeaza un element de design coerent.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video