Opris Adrian Tehnician Frigotehnist - Service frigidere Bucuresti Afisari: 2580
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 1459
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Timisoara, nr. 51, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0737444337
-------------------------
Web: Internet
  email: adifrigotehnist@yahoo.com
  site: www.frigidere-reparatii.ro

 
Reparatii aer conditionat  
Detalii  video  

Frigotehnist calificat, persoana fizica autorizata, va stau la dispozitie pentru orice problema de reparatii aer conditionat in Bucuresti la domiciliul dumneavoastra. Lucrari executate: bercuire, incarcare freon, sudura, schimbare ventilator, schimbare condensatori, schimbare compresor, curatare turbine sau condensator racire, intretinere aparatele aer conditionat, diverse etc.

Execut reparatii pentru aparate de aer conditionat tip split orice marca: LG, Samsung, General, Fujitsu, Citizen, Hitachi, Tadiran, DeLonghi, AUX, Midea, Haier, Daikin, Platinium, Daewoo, Sanyo, York, Nordstar etc.

Puterea recomandata in Btu in functie de suprafata, pentru o inaltime de maxim 3m: 9.000 Btu/h 15 - 25 mp 12.000 Btu/h 25 - 35 mp 14.000 Btu/h 35 - 45 mp 18.000 Btu/h 45 - 55mp 22.000 Btu/h 55 - 65 mp. Toate lucrarile de service/reparatii aer conditionat sunt executate cu materiale si scule de calitate specifice domeniului frigotehnic.

 

Execut incarcare freon la aparate de aer conditionat indiferent de model si marca.

Daca simtiti miros de mucegai in timpul functionarii aparatului de a.c. pot executata o curatare a turbinei interioare a splitului si o dezinfectare, pentru ca aparatul sa nu mai imprastie in aerul din spatiul racit spori de mucegai.

In calitate de frigotehnist sunt calificat conform competentelor profesionale sa efectuez, intretinere, verificare si reparatii la aparate de aer conditionat la orice tip si marca de aparat.Se ofera garantie pentru piesele schimbate si imbinarile executate prin sudura.Execut reparatii si service aer conditionat si incarcare freon in Bucuresti.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video