Teatrul de Animatie Tandarica Bucuresti Afisari: 1399
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Teatre, cinema, muzee Vizitatori: 490
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Eremia Grigorescu, nr. 24, sector 1 ,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213163006; 0213152377
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@teatrultandarica.ro
  site: www.teatrultandarica.ro

 
Detalii activitate

Spectacole pentru copii.

Cu o istorie de peste 74 de ani, Teatrul de Animatie Tandarica ramâne promotorul tendintelor contemporane din domeniul teatrului de animatie si vizual. Anual, publicul poate alege dintr-un repertoriu de peste 30 de titluri, dintre care sase sunt premiere.

Abordarea temelor actuale si de interes, atât ca productii, cât si ca proiecte, a condus catre o diversificare si largire continua a categoriilor de public interesate (atât ca vârsta, cât si ca segmentare socio-profesionala).

În acelasi timp, colaborarile permanente cu regizorii si dramaturgii români sustin productia de teatru autohton, promovând, dramaturgia româneasca clasica si contemporana.

Participarile la Festivalurile Internationale, încurajeza schimburile culturale, comunicarea între artisti si institutiile de specialitate, generand parteneriate si chiar coproductii nationale sau internationale.

Anual, aproximativ 110.000 de spectatori platitori si aproximativ 10.000 de spectatori neplatitori (cazuri sociale) participa la spectacolele Teatrului. Sala Tandarica are o capacitate de 294 locuri, Anima Studio Tandarica (40 locuri), Teatrul din Nori/Teatru de vara (100 locuri). Spatiile neconventionale (permanente): Teatrul Itinerant Tandarica (192 locuri), Grand Cinema Digiplex (300 locuri).

Galerie foto
[Image #1] [Image #2]
 
Bilete cinema  |  Bilete teatru  |  Cinema 3d  |  Cinematografe teatre opereta opera circ  |  Teatre  |  Teatre copii  |  Teatru copii  |  Teatru elevi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.