SYSCONT AUDIT Afisari: 670
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 311
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Iovita, Nr. 23-27, Bl. Verde, Et. 3, Ap. 12 Sector 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0214113193
-------------------------
Web: Internet
  email: office@syscont.ro
  site: www.syscont.ro

 
Servicii de audit  
Detalii  video  

 

........Produsul contabilităţii îl reprezintă informaţia contabilă, iar obiectivul său este obţinerea unei imagini fidele a situaţiilor financiare anuale. Situaţiile financiare trebuie să furnizeze informaţii care prezintă fidel rezultatele şi poziţia financiară a întreprinderii, reflectă realitatea economică a tranzacţiilor realizate, sunt imparţiale, prudente, relevante şi credibile.

 

 

........Syscont Audit este firmă autorizată potrivit legislaţiei în vigoare de către autoritatea competentă, respectiv „Camera Auditorilor Financiari din România” care este, la rândul său, membră a „Federaţiei Internaţionale a Contabililor”, să desfăşoare activităţi de audit în conformitate cu reglementările adoptate de către aceasta

 

........Scopul activităţii auditorilor este acela de a restabili o încredere rezonabilă între producători şi utilizatori ai informaţiei contabile. Astfel, auditorii contribuie la protejarea intereselor diferitelor categorii de beneficiari ai informaţiei contabile, atunci când aceştia iau decizii economice.

.....

 

.......Prestăm servicii de audit pentru situaţiile financiare anuale, cât şi pentru proiectele din fonduri eurpene, în conformitate cu:

...

.....Dacă doreşti să te asiguri că situaţiile financiare au fost întocmite corect sau dacă ai în derulare un proiect finanţat de fonduri europene, atunci considerăm că suntem partenerii potriviţi pentru misiunea de audit, pentru că  numai o verificare riguroasă a modului în care s-au derulat procedurile de achiziţie publică şi efectuat cheltuilelile asigură o rambursare integrală a acestora.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video