Swing Trade EurosanDoor, Usi de garaj sectionale rezidentiale si industriale - Sovata Afisari: 235
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Feronerie, lacatuserie Vizitatori: 303
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Principala, Nr. 72-74, Sovata, judetul Mures
-------------------------
Phone: Telefon
  0265570320; 0746053002
-------------------------
Web: Internet
  email: swingtrade2003@yahoo.com
  site: www.eurosandoor.ro

 
Porti batante  
Detalii  video  

Portile batante EurosanDOOR reprezinta cea mai moderna si eleganta forma pe care o pot lua niste porti clasice.De exemplu ele pot fi fabricate într-un canat sau doua, existând si posibilitatea aplicarii unei automatizari pentru un confort sporit.

Portile batante EurosanDOOR au structura metalica si pot avea diferite tipuri de finisaje de exemplu: plasa de gard tip Heras, scândura verticala sau orizontala, tabla cutata orizontala sau verticala, bare verticale sau orizontale din teava rectangulara sau chiar panouri precum cele folosite la usile sectionale. Aceste porti au deschidere spre pozitia perpendiculara cu gardul sau zidul ce se afla în continuarea lor si sunt perfecte pentru o curte care nu dispune de suficient spatiu în partile laterale ale portii.

 Asemanator ca si în cazul portilor culisante sau autoportante, clientul are posibilitatea de a alege vopsirea portii în orice culoare din gama RAL. În plus vopsirea se poate realiza atât prin pulverizare pentru o întretinere mai usoara în timp, cât si în câmp electrostatic.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video