Sweet Girls Masaj & Spa Afisari: 2701
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Masaj erotic Vizitatori: 1036
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Virgiliu, nr. 32, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0760498238; 0742412888; 0727282178
-------------------------
Web: Internet
  email: sweetgirls_masaj@yahoo.com; contact@sweetgirls-masaj.ro
  site: www.sweetgirls-masaj.ro

 
Spa performant Pret: 400,00 RON 90 minute
Detalii  video  

Salonul nostru va pune la dispozitie unul dintre cele mai performante spa-uri de interior ale carui functii includ aeromasaj, hidromasaj, ozonizare, cromoterapie si aromaterapie, totul intr-o incapere cu grup sanitar si ambient deosebit, asezonat cu muzica relaxanta si lumanari romantice, sampanie din partea casei si o maseuza (la alegere) care sa va acompanieze.

Sedinta de SPA este un tratament foarte eficient impotriva eliminarii stresului acumulat peste zi pentru ca relaxeaza corpul si mintea, curata pielea in profunzime si activeaza circulatia sangelui. Recomandat pentru relaxarea si  tonifierea muschilor si pentru accelerarea metabolismului, este foarte benefic in curele de slabire.

Aero-masajul: Aero-masajul este produs de bulele de aer, care stimuleaza receptorii din piele, reducand tensiunea musculara si relaxeaza, un alt efect benefic este regenerarea pielii, reîmprospatând întregul organism. Aero-masajul este una dintre cele mai puternice forme de refacere si intinerire. Oboseala, stres, dureri articulare, febra musculara, sunt doar cateva dintre simptomele tratate cu succes prin aero-masaj.

Hidromasajul:

Îmbunatesete circulatia sângelui

Relaxeaza muschii si tesuturile subcutanate

Accelereaza metabolismul

Creste imunitatea organismului

Temperatura apei din cada cu hidromasaj ajuta la dilatarea vaselor de sange, sporind fluxul sangvin si imbunatatind circulatia lui. Acest lucru ajuta tesuturile obosite si lezate sa se vindece, pielea sa fie mai stralucitoare. Totodata se imbunatateste semnificativ digestia.

Tehnica de hidromasaj

Datorita jeturilor de apa care creeaza o forta ascensionala, greutatea corpului pare mai mica. Acest tip de miscare ascensionala a apei elibereaza tensiunea acumulata in muschi si in incheieturi. Efectul de reducere a greutatii ajuta foarte mult in cazul unor fracturi, rupturi de fibre musculare sau a unor entorse, reducand cu mai mult de jumatate timpul de refacere totala al organismului.

Jeturile diverse ca volum si intensitate din SPA-ul nostru,  va ofera multiple optiuni, de la masajul tesuturilor in adancime pana la masajul usor, relaxant. In timpul hidromasajului muschii se relaxeaza si presiunea asupra nervilor periferici este inlaturata. Hidromasajul imbunatateste circulatia si se combina cu efectul caldurii pentru a accentua puterea de vindecare a corpului. Prin imbunatatirea circulatiei periferice si accelerarea arderilor celulare hidromasajul ajuta foarte mult in curele de slabire.

 

Ozonizarea apei din Spa:

Ozonul purifica complet apa de incarcatura bacteriana, eliminand speciile patogene de bacterii: stafilococi, streptococi, E. Coli, Entamoeba histolytica si sporii acestora. Prin mecanismul sau de purificare a apei, ozonul reduce posibilitatea contaminarii apei cu clor si alte elemente toxice continute in diferite produse de purificare disponibile in comert, eliberand in schimb oxigenul pur, o substanta pretioasa pentru sanatate.

Ozonul in apa: Ce beneficii aduce organismului?

Imediat dupa sedinta de SPA in salonul nostru, vor aparea imbunatatiri evidente in cazul oricaror afectiuni ale pielii si curatarea acesteia cu apa purificata prin ozonizare. Aburul degajat de apa ozonizata care va fi inspirat de dvs  distruge germenii patogeni virali si bacterieni la nivelul cailor respiratorii superioare gat, faringe, sinusuri nazale si astfel poate preveni eficient evolutia infectiilor virale sezoniere. Pielea devine mai catifelata, mai stralucitoare, fara puncte negre si pete. Acneea si bolile dermatologice sunt ameliorate.

NU folosim cloramina sau alte produse dezinfectante pe baza de clor! Folosim ozonizarea, ozonul fiind cu 50% mai puternic decât clorul. Rata de extirpare a bacteriilor si alte microorganisme, în câteva minute, cu ozon este de 3.500 mai rapidã decât cea a clorului. Actiunea sterilizantã a ozonului este de a oxida materia biologicã a virusilor si a bacterilor, distugând direct ARN-ul si ADN-ul lor.

  • Ozonul distruge azotul si clorul din apã, rezultând o apã cu pH slab bazic (7,5-9).
  • Ozonul purificã apa si distruge complet bacteriile, colibacili, bacili dizenterici, virusii hepatitei A si B.
  • Terapii cu ozon si apa ozonizatã:
    • Ozonul poate distruge colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi nocivi organismului.
    • Ozonul are caracteristici antiseptice mai puternice decât permanganatul de potasiu.
    • Ozonul este de aproximativ 10 ori mai solubil în apa decât oxigenul. A fost folosit initial în chirurgia dentarã si recent în Anglia pentru o varietate de terapii.
    • Spãlându-se fata si membrele cu apã ozonatã (15-20 min) se previne infectarea rãnilor si grãbeste vindecarea.
    • Ozonul poate fi folosit si pentru a revitaliza pielea si pentru a dezinfecta tenul în profunzime. Folositi apa bogatã în ozon pentru a va spala fata si mâinile.
    • Spãlarea intensivã a pielii (timp de 10-20 min), distruge cele mai periculoase bacterii, ajutã la prevenirea multor boli de piele si accelereazã metabolismul pielii.
    • Spãlarea constantã cu apã bogatã în ozon poate îmbunãtãtii starea fizicã, activeazã functiile celulare, stimuleazã metabolismul, poate trata leucoreea, bolile sexuale, boli de piele precum punctele negre, pistruii, acneea si cosurile. Spãlarea membrelor si a fetei cu apa ozonatã protejeazã pielea împotriva bacterilor, virusilor si ciupericilor, infrumuseteazã si albeste pielea.Baia cu apa ozonizatã poate ameliora si vindeca diverse boli. Are efect în dilatarea vaselor sanguine, curatarea si oxigenarea sângelui, scãderea colesterolului, previne hipertensiunea arteriala, ateroscleroza, precum si simptomele asociate bolilor de inima, eliminarea toxinelor acumulate în ficat si rinichi, asigurarea functiilor lor normale, stimularea metabolismului, reglarea secretiei endocrine, activarea functiilor celulare, descumpunea antibioticelor, steroizilor, neavând efecte secundare dar având actiune antiinflamatorie, de calmarea durerii, detoxifiere, dezalcoolizare, în dermatoze, cosmeticã etc, relaxarea completã a pielii, muschilor si a creierului, ameliorarea tuberculozei, dispepsiei, reumatismului, anemiei, diabetului, uremiei, rãcelii, migrenelor, are un bun efect în prevenirea si tratarea bolilor cu transmisie sexuale etc.

Cromo-terapia:

Culorile nu sunt doar o incantare pentru ochi si suflet. Folosite cu pricepere, ele au puterile unui vraci nevazut. Este dovedit faptul ca organismul nostru poate fi influentat in moduri specifice de culorile din jur. Cromoterapia este astfel considerata o metoda alternativa noninvaziva de tratament.

Cromoterapia este o tehnica de ameliorare a unor afectiuni, prin culoare, ce se bazeaza pe proprietatea celulelor umane de a fi influentate de unde electromagnetice cum ar fi lumina alba si razele ultraviolete. Atunci cand oamenii au o afectiune, campul electromagnetic al organismului se afla in dezechilibru, iar cromoterapia are rolul de reglare.

Terapia prin culori se realizeaza cu bai de lumina si iradiere succesiva cu mai multe fascicule de culori diferite sau pe portiuni diferite ale corpului.

Cromoterapia, care are unele baze stiintifice, este doar o metoda adjuvanta, specialistii care o practica nepretinzand nicio clipa ca pot vindeca bolile doar cu ajutorul culorilor. Ele pot contribui, insa, la ameliorarea unor suferinte, prin influentarea anumitor organe direct sau indirect, dar mai ales a psihicului.

Aroma-terapia: Spa-ul nostru include aroma-terapie si uleiuri esentiale la masaj si la baile hidroterapeute.  Inhalarea vaporilor de uleiuri esentiale au proprietatea de a elimina tensiunea nervoasa si a reduce stresul. Fiind foarte puternice, uleiurile esentiale nu sunt folosite singure, ci diluate in apa din Spa si in dozatoare speciale de arome cu aburi.

 

 

 
Galerie foto (7)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7]
Prezentare video