Star Sistems Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti Afisari: 254
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Paza si protectie (agentii) Vizitatori: 1172
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Chitilei, Nr. 385, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0721224727; 0212242444
-------------------------
Web: Internet
  email: office@starsecurity.ro
  site: www.starsecurity.ro

 
Monitorizare si interventie rapida  
Detalii  video  

Monitorizare si interventie rapida cu Dispecerat si echipaje proprii

Star Sistems Security va ofera servicii de monitorizare alarme din dispecerat propriu. • Monitorizarea permanenta a sistemului de alarmare la efractie si hold-up • Monitorizarea de la dispecerat la inchis / deschis • Testare periodica a sistemelor de alarma de la obiective • Supravegherea din dispecerat a evenimentului „baterie scazuta”? • Supravegherea la emanatiile de gaze • Alertarea salvarii sau a pompierilor • Supravegherea caderii de tensiune

 

Monitorizare si interventie

Monitorizare alarme

Obiectul nostru de activitate este monitorizarea sistemelor de alarmare la efractie si incendiu, la emanatii de gaze si interventia rapida la evenimentele primite in dispecerat si furnizarea oricaror servicii complete de securitate.

Prin dispeceratul propriu firma STAR SECURITY asigura monitorizarea sistemelor de alarma 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.

STAR SECURITY foloseste atat sistemul de monitorizare prin frecventa radio, cat si pe linie telefonica, in functie de solicitarile CLIENTILOR sai.

Interventie

Pentru interventie se folosesc echipaje auto formate din cate doi agenti operativi, special selectionati, instruiti, antrenati si dotati din punct de vedere logistic, echipaje capabile sa actioneze rapid, eficace si in limitele legii, pentru indepartarea cauzelor care au produs alarma sau evenimentul semnalat.

 

Star Security – serviciul monitorizare alarme 24 / 24 Tehnologie Avansata. Protectie 24 de ore.

Departamentul de monitorizare Star Security va ajuta sa protejati persoanele si bunurile pe care le pretuiti 24 ore / zi; 7 zile/ saptamana. Suntem organizati pe mai multe departamente si punctele de stationare ale echipajelor formeaza o retea strategica pe toata suprafata Municipiului Bucuresti si Pitesti avand abilitatea de a interveni eficient si rapid.

Cum functioneaza serviciul de monitorizare al Star Security.

In momentul receptionarii semnalului de alarma in dispecerat, un dispecer Star Security mobilizeaza echipele de interventie situate in apropierea locatiei  si anunta beneficiarul. In caz de nevoie se vor alerta deasemenea Politia, Salvarea, Pompierii. Chiar si in cazul in care sunteti in afara localitatii va puteti baza pe interventia si protectia Star Security

Cand spunem ca intervenim RAPID – chiar asa este

Operam la un nivel optim in orice conditii! Profesionistii nostril sunt ajutati de computere performante si sisteme de comunicatii sigure. Echipele de interventie formeaza o retea strategica pe toata suprafata Municipiului Bucuresti si Pitesti avand abilitatea de a interveni eficient si rapid. Va puteti baza intotdeauna pe Star Security in caz de urgenta !

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video