Spectrum '93 Bucuresti - Comercializare si service espressoare Afisari: 1710
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 711
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Popa Petre, Nr.1 (Calea Mosilor), Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745604360
-------------------------
Web: Internet
  email: service@saeco-service.ro; vanzari@saeco-service.ro
  site: www.saeco-service.ro

 
Aparatele din gama Saeco Philips Xsmal  
Detalii  video  

 Experienta gustului proaspat al unui espresso este data de trei componente esentiale în prepararea lui: boabe proaspete pentru o aroma desavârsita, apa proaspata pentru un gust pur si lapte proaspat pentru o placere cremoasa.

  Boabele întregi sunt proaspat macinate pentru fiecare ceasca gratie râsnitei ceramice, care asigura, în mod constant, râsnirea adecvata pentru orice tip de boabe de cafea. Fata de o râsnita metalica, nu exista riscul de a supraîncalzi cafeaua, astfel pastreaza aroma intacta, fara sa transfere gustul metalic boabelor de cafea. În plus, au durata lunga de viata si ofera o experienta a gustului italian desavârsit.

  Înainte de preparare, cafeaua râsnita este preumezita, ceea ce ajuta la trecerea apei în mod omogen prin cafeaua macinata, extragând în mod optim aroma. Sistemul de purificare a apei  BRITAŽ INTENZA actioneaza in functie de calitatea apei din zona dumneavoastra si o filtreaza in mod optim, pentru savoarea completa a cafelei.

  Vaporizatorul permit prepararea diverselor bauturi exact asa cum va doriti. Ciclurile de curatare automata pentru circuitele de cafea si lapte si pentru compartimentele direct accesibile pregatesc espressorul pentru o noua utilizare.

  Gratie Sistemului SBS Saeco, printr-un simplu reglaj va puteti prepara orice fel de cafea, alegând consistenta spumei dorite, usoara sau catifelata.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video