Somet Construct - Retele utilitare, structuri subterane si supraterane, Bucuresti Afisari: 284
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 731
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Theodor Pallady, Nr. 133B, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0311050059 ; 0213451819; 0311050057
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@sometconstruct.ro
  site: www.sometconstruct.ro

 
Despre Somet Construct  
Detalii  video  

Somet Construct 

este o societate cu capital integral privat, fondata in anul 1991, provenita din CCIB grup Metrou care si pâna în prezent îsi pastreaza nucleul de specialisti pentru lucrari specifice de metrou.

Prin baza materiala pe care si-a creat-o S.C. SOMET S.A. si-a asigurat autonomia în realizarea lucrarilor de mare complexitate.

Astfel, S.C. SOMET S.A. are posibilitatea sa abordeze lucrari în antrepriza generala executând la cheie lucrari care necesita, devieri de retele utilitare, structuri subterane si supraterane cu lucrari pregatitoare speciale, finisaje, instalatii electrice si sanitare, refaceri de suprafete, hale industriale.

Parcul auto al S.C. SOMET S.A. cuprinde atât mijloace de transport (autocamioane, autobasculante) cât si utilaje de constructii (excavatoare, pompe de betonare, macarale, motocompresoare, pompe de injectii de etansare, pompe de epuisment, etc.).

Baza de productie a S.C. SOMET S.A. este situata în Bulevardul Theodor Pallady nr.133 B, având în componenta o baza de fasonat otel beton, atelier de tâmplarie, depozite, sectie de productie secundara – industriala, atelier confectii metalice, etc.

PROFESIONALISM

S.C. SOMET S.A. a castigat licitatii pentru lucrari de complexitate si anvergura deosebite, care au fost executate in termen si la standardele cerute in caietele de sarcini.Colectivul tehnic de executie are capacitatea de a gasi solutii inovatoare si eficiente la problemele specifice ce pot aparea in timpul executiei lucrarilor.

SERIOZITATE

Santierele S.C. SOMET S.A. au fost alese de Ministerul Muncii si Ministerul Transporturilor ca santiere reprezentative pentru vizite ministriale si oficiale din tara si strainatate. 

CALITATE

S.C. SOMET S.A. a obtinut distinctii din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in ultimii 4 ani consecutiv.Garantia calitatii lucrarilor este atestata de certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video