Secure IT Solutions Bucuresti - Service echipamente de calcul si periferice Afisari: 544
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 295
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Pescarusului , nr. 4,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733103455 ; 0728585205
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sits.ro; contact@sits.ro
  site: www.sits.ro

 
Mentenanta IT  
Detalii  video  

Mentenanta IT – prin acest serviciu va punem la dispozitie toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea asa cum doriti, fara a va mai face probleme pentru administrarea echipamentelor de calcul si a instrumentelor periferice. Apeland la un contract de service veti fi protejati tot timpul impotriva defectiunilor accidentale ale calculatoarelor dumneavoastra. Toate abonamentele noastre va garanteaza cel putin o vizita de intretinere la punctul dumneavoastra de lucru.

Serviciile de mentenanta sunt des asimilate cu activitatile care tin de optimizarea unei platforme de lucru. Acestea pot implica la fel de mult, procese de back-up si restaurare sau de intretinere de calculatoare.Serviciul nostru de mentenanta calculatoare a fost conceput pentru a putea preveni eventualele probleme ale sistemelor de calcul, iar afacerea dumneavoastra sa nu aibe de suferit.

Pe toata durata de valabilitate a contractului beneficiati de urmatoarele avantaje:

-păstrarea confidenţialitatii datelor şi informaţiilor;-o interventie GRATUITA saptamanala la sediul clientului (stabilita de comun acord) menita sa preintampine eventualele probleme si sa asigure o buna functionare a echipamentelor de calcul;-interventii GRATUITE la sediul clientului in caz de necesitate in intervalul 9-19, 5 zile pe saptamana (se modifica in functie de programul clientui de lucru);-asistenta telefonica sau prin e-mail GRATUITA 24×7;-timp de rezolvare a incidentelor de maxim 2h (pentru problemele care se pot rezova remote);-consultanta hardware si software GRATUITA;-monitorizare GRATUITA echipamente/servicii de retea (router/server) 24×7.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video